Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!

Ο Πολύδωρας ξαναχτυπά: «Εγώ δεν πρόκειται να ανοίξω παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν»

polidoras
Tα παραμύθια του φαφλατά! μια ακόμη ευκαιρία για να απασχολεί τα Μίντια. Το έχουμε ξαναπεί: Ο Πολύδωρας δεν έχει στόφα πολιτικού αρχηγού. Το έχει αποδείξει στην πολύχρονη σταδιοδρομία του μέσα στη Βουλή. ΄Ενας κομπάρσος-νεροκουβαλητής της Ν.Δ ήταν πάντα...και με εξωφρενικούς ωραιολογισμούς που καταλάβαινε μόνον ο ίδιος. Αυτός, ο δικτάτορας Παπαδόπουλος και ο Σαρτζετάκης, χρειάζονταν ...μεταφραστή για να κατανοήσεις τη λαλιά τους... 
Τώρα πέταξε την κοτσάνα να ιδρύσει κόμμα....Ενώ την ίδια στιγμή φέρεται και ως υποψήφιος δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου, κάτι που μπορεί να το πετύχει, ώστε να μην καταποντιστεί πολιτικά, όπως προβλέπεται... μετά βεβαιότητας... Εκτός κι αν τοποθετηθεί Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, όπως επίσης γράψαμε, κάτι που επίσης είναι εφικτό, μια και ιδεολογικές διαφορές δεν  υφίστανται μεταξύ τους...Αλλά τώρα πια είναι αργά... διότι ο Κασιδιάρης δεν είναι βλαξ να του παραδώσει του χαλβά, το σκήπτρον!  Η Χ.Α. αυτή τη στιγμή πετάει σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις... Παίζει ανάμεσα σε πρώτη και δεύτερη θέση... Συνεπώς για μια ακόμη φορά μας παραμυθιάζει ο ουτιδανός! Δείτε πώς έχει το παραμύθιον-είδηση και κυρίως πως διατυπώνεται... 


Ο  Βύρων Πολύδωρας εμφανίζεται έτοιμος να ιδρύσει νέο κόμμα και βολισκοπεί αντιδράσεις και διάθεση για συμμαχίες στον αντιμνημονιακό χώρο.
«Η καινούρια άσκηση που προσπαθώ να επιλύσω είναι πώς να ικανοποιήσω τις προσδοκίες που επενδύονται πάνω μου. Θα μπορέσω ή μήπως είναι βαρύ το φορτίο;», δηλώνει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στην Real News.
Αναφερόμενος μάλιστα την «ταυτότητα» του πιθανού νέου κόμματος, ο πρώην υπουργός τονίζει πως στέκεται στο «μέγεθος», την «ποσότητα» και «ποιότητα», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Εγώ δεν πρόκειται να ανοίξω μία παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν».
Ερωτηθείς για το ποιο πιστεύει πως είναι το πλεονέκτημά του, ο κ. Πολύδωρας απαντά:
«Ξαναφέρνω πολιτική. Δεν έβρισα κανέναν, μίλησα πολιτικά. Τι κάνουν; Διορίζονται για να είναι εισπράκτορες για την τρόικα της Ευρώπης; Είναι λάθος πολιτική».
Ο ίδιος δεν περιορίζεται να καλύψει μόνο το χώρο της λαϊκής Δεξιάς, που αιμορραγεί προς τη Χρυσή Αυγή. «Πατριωτικές δυνάμεις υπάρχουν παντού», λέει με νόημα, ενώ διατηρεί καλές σχέσεις και με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, με τον Χρήστο Ζώη, που ηγείται της Νέας Μέρας αλλά παραδοσιακά και με τον Κώστα Καραμανλή.
Για το Μέγαρο Μαξίμου, στάζει χολή, γράφει η εφημερίδα.
«Από τον Φλεβάρη του 2010 χτύπαγα καμπανάκι», τονίζει και επικαλείται μια σειρά από βιβλία που εξέδωσε τα τελευταία τρία χρόνια.
«Τους ζήτησα να αλλάξουν γραμμή προς την τρόικα. Όχι δειλάκια. Τους έλεγα βάλτε μυαλό. Δεν με άκουγαν γιατί τα ήξεραν όλα… Εχω παράπονο. Ουδείς ποτέ μου ζήτησε για οτιδήποτε τη γνώμη μου την περίοδο της κρίσης. Τη διατύπωνα, όμως δεν έδιναν προσοχή».
Τέλος, ο κ. Πολύδωρας διαμηνύει πως δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου