Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ-ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ"!

 
 ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ¨Η ΑΡΜΕΝΙΟ!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία μετά το παραλήρημα στο twitter του σημαιοφόρου της Τουρκίας στην τελετή έναρξης των Μεσογειακών Αγώνων και χάλκινου Ολυμπιονίκη της ελληνορωμαϊκής πάλης, Ριζά Καγιάλπ.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Τούρκος αθλητής έγραψε στο twitter σχόλια με άκρως εθνικιστικό ύφος. Συγκεκριμένα, σχολίασε δυσφημιστικά τις διαδηλώσεις στο πάρκο Μαξίμ Γκαζί της Κωνσταντινούπολης και χαρακτήρισε τους διαδηλωτές «γαμημένουςς προδότες», ενώ το παραλήρημά του είχε και συνέχεια: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».
Όπως ήταν αναμενόμενο ξέσπασε σάλος με όσα είχε γράψει, τα οποία αναπαράχθηκαν και από πολλά ΜΜΕ. Ο ίδιος προσπάθησε να το... μαζέψει διαγράφοντας τα «τιτιβίσματα» και ξαναγράφοντας νέα στα οποία, αυτήν την φορά στο στόχαστρο του βρέθηκαν μόνο οι Αρμένιοι, τους οποίους κατηγόρησε πως είναι προδότες.
Το θέμα πήρε διαστάσεις, με την Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), να ζητάει από την αποστολή της Τουρκίας την αποβολή του από το Μεσογειακό Χωριό και την παραδειγματική τιμωρία του. Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Τουρκίας, απέβαλε τον 24χρονο αθλητή και συμφωνεί με την επιβολή ποινής.

Ωστόσο στο αντίθετο άκρο βρίσκεται η Οργανωτική Επιτροπή, η οποία προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους του σκανδάλου και θα τιμωρήσει τον Τούρκο σημαιοφόρο, μόνο αν το θέμα αποκτήσει διαστάσεις, κάτι το οποίο πρέπει να θεωρείται βέβαιο, καθώς ήδη η εφημερίδα «Ας» χαρακτηρίζει ως απίστευτο σκάνδαλο την ενέργεια του Τούρκου σημαιοφόρου.

thessbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου