Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ..ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ                                                             
ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ... ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ Κ.Ι.Σ! (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο)
 ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ,   ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...
Απολαύστε τον ...ωραιοπαθή υπουργό που ισοσκελίζει'
τον πολιτισμό των Εβραίων ..με τον Ελληνικό!..
Όχι δεν είναι χαλβάς, αλλά εν ψυχρώ αλήτης!

ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΜΟΡΘΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! ( τα περισσότερα Ελληνόπουλα-Εβραιοπουλα της Ελλάδας ... 
σπουδάζουν στα πανεπιστήμια του Ισραήλ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΙΑ! )
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ (ονόματι ΜΗΤΣΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ) ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΟΤΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ..Τον πολιτισμό του Ισραήλ σε ποια γραφή τον είδε; Για να ξέρουμε κι εμείς!

Υπ όψιν ότι το ΚΙΣ δεν φορολογείται -δεν φορολογούνται ΟΛΟΙ οι Εβραίοι.. μηδέ εξαιρουμένου και του δικηγόρου τους ,καιροσκόπου  αξιοτίμου ΚΟΥΒΕΛΗ.. ναι αυτού του καραγκιόζη νομικού, κι αρχηγού, φαιδρού κομματιδίου, που θέλει διακαώς, να ψηφιστεί το αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο!.. προς εφαρμογήν των εντολών που δέχεται από το ΚΙΣ.. ( αυτή τη φαύλη σπείρα ...που μετέβαλε... τους Έλληνες Εβραίους, σε κατάσκοπους εν ενεργεία.. του Ισραήλ!) Σημειώστε δε ότι αυτός ο πολιτικός χαλβάς επίσης ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Η τεράστια περιουσία του έχει μεταφερθεί στη δικαιοδοσία του κράτους εν κράτει ...θρασύτατα αφορολόγητου Κ.Ι.Σ.


Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα, διότι τα εβραϊκά λόμπυ κατάφεραν, αυτοί οι άστεγοι, οι άνευ έθνους κ.λ.π. να μπαγλαρώσουν ολάκερη την ανθρωπότητα και να τη σέρνουν στο άρμα τους! 

Κανείς λογικός δεν μπορεί ν αρνηθεί των αφανισμό των Εβραίων από τους Ναζί.Είναι γεγονός αναμφισβήτητο...Ολοκαύτωμα ; ΝΑΙ. Τελέστηκε... Υπάρχει όμως τεράστια απόσταση το ολοκαύτωμα αυτό να επιβάλλεται εβραϊκώς φασιστικά, η αναγνώριση του, από όλους τους ανθρώπους επί γής!..Και μάλιστα εν Ελλάδι, η θλιβερή αυτή γενοκτονία να επιβάλλεται και στα σχολεία μας...ως μάθημα! Ενώ παράλληλα να αγνοούνται, ή αμφισβητούνται ... τα άπειρα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. και πολλών ίσως άλλων λαών.
Η Ελλας έχει την μέγιστη ιστορία παγκοσμίως. Το Ισραήλ, ο Εβραίος δεν έχει καμιά .Ψάξτε!

Το ΚΙΣ στην Ελλάδα είναι παράρτημα του ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ και εκτελεί τα χθόνια πλάνα του.( Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο)..Μέσα είναι και οι ληστές -δανειστές μας... όλη η εβραιοφάρα της παγκόσμιας Τραπεζικής μαφίας.. ( Να μωρέ ο πολιτισμός των Εβραίων... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ από τους λαούς... τόσον απλά) Και δεν τα λένε οι μπάσταρδοι της πολιτικής!

Ο Έλλην βουλευτής ( ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ)που τόλμησε να αμφισβητήσει ΚΑΘΕΤΑ το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ τους , είναι σαφές ότι δεν αμφισβητεί το γεγονός της θυσίας τόσων αδικοχαμένων ψυχών...αλλά φαίνεται ότι αμφισβητεί ζωηρά τα νούμερα των 6 ...εκατομμυρίων Εβραίων που χάθηκαν στα κρεματόρια και την πανάθλια στρατηγική τους.. να θέλουν να επιβάλλουν σε άλλους λαούς  το Ολοκαύτωμά τους!!Να απαιτούν ..να αναγνωριστεί! Τέτοιο καλαμπούρι ..που όμως λειτουργεί... το πετυχαίνουν!
Από πού βγαίνει αυτό το νούμερο; Η μεγάλη εγκυκλοπαίδεια κύρους η ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ την εποχή της αφάνισης των εβραίων από τους Ναζί, λέγει, ότι ο πληθυσμός  των Εβραίων,  στην Υδρόγειο δεν υπερέβαινε-τότε 1944- τα 4 εκατομμύρια. Τα 6 από που βγαίνουν...; Εδώ είναι το κόλπο των Εβραίων!

Εν τάξει, εμείς θα κατανοήσουμε την υπερβολή για λόγους Δημοσίων Σχέσεων... της Ισραηλιτικής  Κοινότητας...  που δεν είναι τέτοια, αλλά παράρτημα κατασκοπείας του πλαστικού κράτους του Ισραήλ!..και σε βάρος της Ελλάδας... Ναι αυτά τα τρεχαντήρια , που ούτε 4000 ψυχές αντιπροσωπεύουν στη χώρα μας σήμερα...με τα χθόνια καμώματά τους μας χορεύουν ...σαν σε χάβρα!

 Ως γνωστόν το Ισραήλ είναι φτιαχτό κρατίδιον.. ΠΟΤΕ στην ιστορία δεν υπήρξε κράτος ΙΣΡΑΗΛ !
Νομάδες, χοιροβοσκοί (αν και αποφεύγουν να τρώνε γουρουνάκι) πάντα ήσαν οι 12 φιλές που είχαν συνδέονταν μεταξύ τους μόνον ως  κοινή θρησκεία... Ταυτότητα εθνική ποτέ δεν είχαν... Τσιγγάνοι και σκορποχώρι ανά την υφήλιο.
Παρήξαν, ως έθνος πολιτισμό; ΟΥΔΕΝΑ... Κι όμως ο χαζοβιόλης φρου-φρου, κομψευόμενος κι αρωματισμένος  υπουργός Εξωτερικών μας, μίστερ ΔΗΜ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, λακές των Εβραίων, μόλις προχθές ξέρασε το ανιστόρητο:

Πως τάχα οι πολιτισμοί Εβραίων και Ελλήνων είναι ισότιμοι, εφάμιλλοι στην παγκόσμια ιστορία!ΤΟΣΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΞ! Ο ΜΗΤΣΟΣ!

Θα θέλαμε να τον προκαλέσουμε να μας δώσει στοιχεία ,λεπτομέρειες για την εβραϊκή προσφορά ...στον παγκόσμιο  πολιτισμό ..που δα είναι και ισότιμος της εκτυφλωτικής ελληνικής..προσφοράς!.
Δεν θα το μπορέσει διότι ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, είναι μικρού έως αθλίου νοητικού διαμετρήματος... παιδί της ευκαιρίας , της λαμογιάς και της φαυλότητας...ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΆΚΙ ΤΟΥ...έτσι; Θα τον κλαίει και η μανούλα του!)

Το  ότι ο άφρων κι ευτελής αυτός πολιτικός αστήρ.. ισοσκελίζει τον πολιτισμό των Ελλήνων με εκείνων των ανυπάρκτων του Ισραήλ, ένα μάζωμα ανθρώπων που κάποιος Χερτζλ... εκ Βιέννης, είπε να συγκεντρώσει τους Ομόθρησκούς του και να τους κουβαλήσει στη ΓΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ... και να στήσουν το κρατίδιον του Ισραήλ με χίλια βάσανα και θυσίες. Είναι αξιοθαύμαστοι.. οι εβραίοι της διασποράς που σύστησαν, έφτιαξαν αυτό το κρατίδιο...Αλλά να μη μιλάνε ότι παρήξαν και πολιτισμό, έτσι; Βέβαια πολλοί επιφανείς της ιστορίας, Εβραϊκου θρησκεύματος. Χθόνιοι πάντα ήσαν γι αυτό και πάντα απάτριδες! Χθονίως λειτουργούν και σήμερα. Θαυμάζουν τους Ελληνες αλλά και τους Μισούν θανάσιμα., γι αυτό και το πουστικό παντάπασι ΚΙΣ-παράρτημα του Παγκόσμιου Εβραϊκου Πρακτορείου έχει ξεσαλώσει και σταθερά ξευτιλίζει την ελληνική πολιτική...
Γιόμησε η Ελλάδα με εβραϊκά μνημεία, μουσεία, εκθέσεις! Τα επιβάλλουν στη ζωή μας  
Λέμε απλά, ανεξάρτητα από τα φαύλα κονέξια τους με πολιτικούς Έλληνες-λαμόγια, να χαμηλώσουν τους τόνους και τις προκλήσεις τους..Ναι τους θεωρούμε ΄Ελληνες ..αλλά αυτοί στα τελευταία χρόνια μετά το 1966..αισθάνονται ως υπήκοοι Ισραήλ... Επιλογή του ΚΙΣ κι όχι όλων των Ελλήνων Εβραίων στο θρήσκευμα. Ας κόψει το ΚΙΣ τις ταχύτητες του γιατί, σίγουρα θα υμώσουμε ..και μάλλον αργήσαμε! 

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος : Ανακοίνωση για την άρνηση του ολοκαυτώματος στη βουλή

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος απέστειλε στον πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη και στους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους των κομμάτων Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.ΕΛ., ΔΗΜ.ΑΡ και ΚΚΕ την ακόλουθη επιστολή:

«Η άρνηση του Ολοκαυτώματος από βουλευτή της Χρυσής Αυγής, από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου προσβάλλει το ίδιο το Ελληνικό Κοινοβούλιο το οποίο, το 2004, αποφάσισε 
ομόφωνα να υιοθετήσει την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, όπως ακριβώς έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ και από όλα τα πολιτισμένα
 έθνη που δεν θέλουν να ξεχάσουν.

Η άρνηση του Ολοκαυτώματος από βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου αποτελεί προσβολή
στους αγώνες των Ελλήνων εναντίον του Ναζισμού, προσβολή στη μνήμη εκείνων που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την ελευθερία, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά απέναντι στη χιτλερική 
βαρβαρότητα, προσβολή προς τα θύματα των βιομηχανοποιημένων θαλάμων αερίων, όπου
 βρήκαν φρικτό θάνατο 6 εκατομμύρια Εβραίοι αδελφοί μας και ανάμεσά τους 70.000 Έλληνες
 Εβραίοι για το μόνο λόγο ότι γεννήθηκαν Εβραίοι.

Είναι ταυτόχρονα προσβολή στη μνήμη εκείνων που αγωνίστηκαν για τη διάσωση Ελλήνων
Εβραίων συμπατριωτών τους, πρωτοστατούντος του επί Κατοχής Αρχιεπισκόπου Αθηνών Δαμασκηνού.
Η άρνηση του Ολοκαυτώματος, μέσα στο ίδιο το προπύργιο της Ελληνικής Δημοκρατίας, 
αποδεικνύει ότι η ίδια η Δημοκρατία πρέπει να θωρακιστεί νομοθετικά απέναντι σε όλους 
αυτούς που την επιβουλεύονται.
Κατά συνέπεια, είναι απαραίτητο σήμερα περισσότερο από ποτέ, όλες οι δημοκρατικές 
δυνάμεις του Κοινοβουλίου μας να συναινέσουν στη νομοθέτηση νόμου που θα δείχνει 
μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και θα κηρύσσει 
έκπτωτους του Βουλευτικού αξιώματος τους αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Η άρνηση του Ολοκαυτώματος αποτελεί προτροπή στην επανάληψη του ειδεχθέστερου 
εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Κατά συνέπεια οι αρνητές του Ολοκαυτώματος δεν μπορούν να έχουν θέση στο Κοινοβούλιο 
μιας δημοκρατικής χώρας στην Ευρώπη.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, ζητά από την Ελληνική Βουλή να αποδοκιμάσει 
και να απομονώσει τους αρνητές του Ολοκαυτώματος, γιατί ιδέες και πρακτικές ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού εντός της Εθνικής Αντιπροσωπείας, θέτουν σε κίνδυνο την 
ίδια τη Δημοκρατία.
http://www.kis.gr

Ε, ΨΙΤ, εσεί οι φαύλοι του ΚΙΣ, και κατάσκοπποι ξένης χώρα... κόφτε τα παραμύθια σας...
Θα σας πάρει ο διάολος ..αληταριό, πρακτορισκοί του Ισραήλ!.. Και θα πληρώνετε φόρους... 
Σας το τάζουμε! Παρακράτησε η φαγούρα μαζί σας... Ω, Χθόνιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου