Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

AΣΤΥΝΟΜΙΚΑ


ΒΙΝΤΕΟ-Έκρηξη στο Ι.Χ της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού
Θύμα εμπρηστικής επίθεσης έπεσε λίγο πριν από τις πέντε τα ξημερώματα, η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού.
Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητό της, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Από την έκρηξη, τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα.


ΘΥΜΑ ΑΓΡΙΑΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ 75ΧΡΟΝΗ, ΜΑΝΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ
 
ΘΡΑΣΥΣΤΑΤΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!



Η τρικομματική κυβέρνηση απτόητη επισπεύδει τις 

διαδικασίες για να φέρει τον αντιρατσιστικό νόμο στην 

Βουλή! 

Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Οι ληστείες και οι διαρρήξεις διαδέχονται πλέον με κινηματογραφική ταχύτητα η μία την άλλη, σε καθημερινή βάση. Οι κακοποιοί ενεργούν  ανενόχλητοι, με την Πολιτεία απούσα. Όταν μάλιστα γίνει μια διάρρηξη, η Αστυνομία φτάνει στον τόπο του εγκλήματος αφού οι εγκληματίες έχουν προλάβει να διαρρήξουν άλλα δύο-τρία διαμερίσματα!
Προχθεσινό θύμα μιας κινηματογραφικού τύπου διάρρηξης-ληστείας ήταν η μάνα πολύ γνωστού Χολαργιώτη.  Της ξάφρισαν τις οικονομίες μιας ζωής, μαζί με χρυσαφικά –κειμήλια, συνολικής αξίας πάνω από 20.000 ευρώ!!!
Προσέξτε το σχέδιο το οποίο εφήρμοσαν οι εγκληματίες και παγίδεψαν την 75χρονη γυναίκα:

Το θύμα,  έλαβε τηλεφώνημα από άγνωστο που μιλούσε σπαστά ελληνικά και έδειξε ενδιαφέρον για να νοικιάσει διαμέρισμα  της πολυκατοικίας, επί της οδού Περικλέους όπου διαμένει η 75χρονη.
Το διαμέρισμα ανήκει σε ένοικο της πολυκατοικίας  που ζει στην Ιταλία και η ηλικιωμένη, ως διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, ανέλαβε να τον εξυπηρετήσει. 

Μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκε στην εξώπορτα του διαμερίσματος της διαχειρίστριας,  αλλοδαπός  που  συστήθηκε ως το άτομο που της είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα και της ζήτησε να δει το προς ενοικίαση διαμέρισμα. Η άτυχη γυναίκα πού να φανταζόταν τι θα της συνέβαινε. Οδήγησε τον αλλοδαπό  στον 2ο  όροφο της πολυκατοικίας για να του δείξει το διαμέρισμα.
Πρόσεξε όμως ότι στη διάρκεια της… ξενάγησης στο διαμέρισμα, ο άγνωστος …ενδιαφερόμενος, συνομιλούσε συνεχώς στο κινητό του, κάτι που επισήμανε η γυναίκα,  οποία και τον ρώτησε: 


--Με συγχωρείτε κύριε πού τηλεφωνείτε;  Εγώ σας δείχνω το σπίτι κι εσείς δεν προσέχετε;

--Α, όχι ..λέω στο γιό μου πού θα έρθει για να μου φέρει τα λεφτά για να κλείσω το διαμέρισμα,  της απάντησε ο αλλοδαπός! 

Την ίδια ώρα που η δύσμοιρη 75χρονη, τού έδειχνε το διαμέρισμα, συνεργός του αλλοδαπού είχε μπει από την μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα της άτυχης ηλικιωμένης, ξαφρίζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του.  

Ο αλλοδαπός, μετά την… ξενάγηση έφυγε τρέχοντας και η άτυχη γυναίκα μόλις μπήκε στο σπίτι της, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό! 

Ο συνεργός του κακοποιού είχε προλάβει και είχε …γδύσει το σπίτι. Το θύμα καταστράφηκε κυριολεκτικά, αφού λίγες μέρες νωρίτερα είχε σηκώσει όλες τις οικονομίες της από την Τράπεζα, φοβούμενη ότι και στην Ελλάδα θα γινόταν ό,τι  έγινε στην Κύπρο και ακόμη χειρότερα! Φύλαγε τις οικονομίες μιας ζωής (περίπου 15.000 ευρώ) μέσα στο σπίτι της. Μαζί με αυτά, οι εγκληματίες της έκλεψαν 3.000 ευρώ περίπου, από τα κοινόχρηστα και χρυσαφικά-οικογενειακά κειμήλια, η αξία των οποίων μαζί με τα μετρητά, ίσως ξεπερνά τις 20.000 ευρώ! 

Οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος μετά από μιάμισι περίπου ώρα!!! Ζήτω η Αστυνομία! Στο μεταξύ, όπως πληροφορηθήκαμε, στο μεσοδιάστημα της άφιξης της αστυνομίας, διάρρηξη είχε σημειωθεί και στην απέναντι πολυκατοικία όπου δράστες ξάφρισαν πάνω από 1.000 ευρώ από ένα διαμέρισμα! 
Η άτυχη ηλικιωμένη, παρά το κακό που την βρήκε, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και μας είπε:

--Πάλι καλά που ζω. Αυτή τη στιγμή μπορεί και να μην υπήρχα! Μπορεί και να με είχαν σφάξει όπως προχθές έσφαξαν το ζευγάρι στο Αλιβέρι. Νιώθω εντελώς απροστάτευτη. Χαίρομαι που ζω.
Στο μεταξύ, η τρικομματική κυβέρνηση επισπεύδει τις διαδικασίες για να φέρει τον αντιρατσιστικό νόμο στην Βουλή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου