Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ Μ.ΜΕ.-ΖΗΤΩ Η ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ!


Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ "ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ" -ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ..ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ  Η...  ΜΟΥΜΙΑ  Ο ΣΗΜΙΤΗΣ!


Προχθές Κυριακή στην εκπομπή του Τράγκα στο ΣΚΑΪ, η Δήμητρα Παπανδρέου αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου πιέζονταν αφόρητα από τους; Εβραίους του ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) για να βγει από τις ταυτότητες των Ελλήνων το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ"
Ο Παπανδρέου έλεγε ΟΧΙ... Αυτοί επέμεναν και μάλιστα , πάντα κατά την γυναίκα του κ. Δήμητρα Παπανδρέου, τον δελέαζαν , εις αντάλλαγμα ικανοποίησης του αιτήματός τους, ότι θα "κανόνιζαν " να ρύθμιζαν ευνοϊκά την υπόθεση του Ειδικού Δικαστηρίου" όπου είχε παραπεμφθεί ο τότε πρωθυπουργός!.. Ο Ανδρέας δεν τους έκανε το χατήρι ..Χρειάστηκε να έλθει ο ολετήρας  Εβραιογεννής Σημίτης ...για να μας... αλλάξει τις ταυτότητες!

Για τον Σημίτη η κ.  Δήμητρα αποκάλυψε πως ο Ανδρέας  θεωρούσε τον Σημίτη πράκτορα των Γερμανών και των Εβραίων και μάλιστα παρουσία μου ,λίγο πριν από το θάνατο του πρόσταξε στον Λαλιώτη:
--Αυτό που θέλω να σου πω είναι:... Μην αφήσετε τον Σημίτη να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός...Κατάλαβες τι λέω Κωστάκη";
Ο Λαλιώτης ψέλλισε ένα αχνό: "Θα κάνω ό,τι μπορώ κ. Πρόεδρε!

Σημειώνουμε δε ότι οι σημαντικές αυτές αποκαλύψεις της συζύγου του τ.Πρωθυπουργού, θάφτηκαν από όλο τον Τύπο, πλην φυσικά του ΣΚΑΪ που τις μετέδωσε...

Γίνεται πλέον φανερό , ότι οι Εβραίοι, δολίως-χθονίως και πίσω από τις πλάτες του λαού,  κάνουν κουμάντο στον τόπο αυτό. 
Σημειώστε ότι η κ. Λιάνη-Παπανδρέου, τις λεπτομέρειες αυτές δεν τις περιλαμβάνει στο πρώτο της βιβλίο , όπως και πολλά άλλα στοιχεία, που θα τα παρουσιάσει στο δεύτερο βιβλίο που ετοιμάζει...όπως είπε..


Είναι χαρακτηριστικό  ότι στη συνέντευξή της η κ. Λιάνη-Παπανδρέου, αναφέρθηκε και στην πολιορκία  του άντρα της πρωθυπουργού από μεγάλους οικονομικούς παράγοντες για να προωθηθούν τα ενδιαφέροντά τους κι αναφέρθηκε ξεχωριστά στην περίπτωση του επίσης Γερμανοτραφούς Κόκκαλη... Αλλά διευκρίνισε με έμφαση:

--Μέσα σ΄αυτούς που ζητούσαν εκδουλεύσεις  για προώθηση των συμφερόντων τους, δεν ήσαν οι Βαρδινογιάννηδες . Αξιοπρεπέστατη οικογένεια και με αρχές. ΄Αψογοι άνθρωποι ο Βαρδής και η Μαριάννα ειδικά. Με στήριξαν μετά τον θάνατο του Ανδρέα και τους είμαι απείρως ευγνώμων! Και δεν μου είχαν ζητήσει το παραμικρό... Όλοι οι άλλοι που ευεργετήθηκαν... εξαφανίστηκαν στις σπηλιές τους... Εξαιρώ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Παπούλια, που πάντα ήταν πιστός στον Ανδρέα έντιμα. 


Να τα βγάλεις κ. Δήμητρα Παπανδρέου ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ..Έτσι κι αλλιώς αυτοί που σε προσκυνούσαν ... σήμερα σε λοιδωρούν... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ..Το χρωστάς στον εαυτό σου και στον Ανδρέα  που θεωρούσες ως Θεόν σου! Ρίχτους στα αφτιά!


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου