Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΡΤ.. ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΉ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΉ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕΣΑ...

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Η ΕΡΤ...

Το κλείσιμο της ΕΡΤ ανακοινώνει στις 5 το απόγευμα ο Σίμος Κεδίκογλου

Δεν ξέρουμε τη σκοπιμότητα του κλεισίματος.Το ότι  ήταν κωλομάγαζο κι άντρο συνωστισμού κομματικών λακέδων είναι βέβαιο... Αλλά το κλείσιμο δεν καταλαβαίνουμε... Το ξεσκαρτάρισμα από τις κομματικές μαριονέτες θα ήταν ίσως η καλύτερη λύση... Τα κομματίδια έχουν ήδη βγάλει ανακοινώσεις , αλλά εμείς σας δίνουμε επιλεκτικά την ανακοίνωση της Χ.Α. που έφθασε σε μας με e-mail... Oι άλλες δεν φθάσανε ακόμη...

Σε δηλώσεις για την ΕΡΤ αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες ώρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ανακοίνωσει το κλείσιμο του κρατικού καναλιού.
Την πληροφορία αυτή μεταδίδει ο ιστότοπος tanea.gr μετά και τη δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο φορέων του Δημοσίου, που επιτρέπει στους αρμόδιους υπουργούς να προχωρήσουν στη διακοπή της λειτουργίας οργανισμών.
Πρακτικά, το λουκέτο στην ΕΡΤ αφήνει στο δρόμο 2.850 εργαζομένους στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση. Πάντως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει μετά το καλοκαίρι υπό νέο καθεστώς.

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής 

για την Ε.Ρ.Τ.

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 - 14:29
Η Ε.Ρ.Τ. ανήκει θεωρητικά στον ελληνικό λαό, δε σέβεται όμως 1 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, τους υβρίζει διαρκώς ως... "νεοναζί" και δεν δίνει ποτέ βήμα σε εκπροσώπους του κόμματός μας. Δυστυχώς, κανένα από τα διεφθαρμένα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν διαμαρτυρήθηκε γι' αυτό το έλλειμμα δημοκρατίας, αντιθέτως το υποστήριξε. Τα ίδια και χειρότερα πράττουν και τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων, των οποίων οι συχνότητες ανήκουν στον ελληνικό λαό και έχουν παραχωρηθεί παράνομα στους καναλάρχες. Εκδίδουμε το παρόν δελτίο Τύπου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προβληθεί από κανέναν δημόσιο ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό. Και μετά αποκαλούν εμάς "ναζί και αντιδημοκράτες"...
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου