Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΦΙΛΟΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΙ ΟΙ Α[ΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

''Χάβρα Ιουδαίων'' στην παρέλαση γιά την ''ημέρα του Ισραήλ'' στο Μανχάτταν
Ορθόδοξοι Εβραίοι (πλειοψηφία), μη ορθόδοξοι, αντιτιθέμενοι στις βαρβαρότητες του Ισραήλ στην Γάζα με τις κίτρινες μπλούζες και καμήλες, σούπερ Ορθόδοξοι με συνθήματα ''το Ισραήλ είναι καρκίνος γιά τους Εβραίους'', με την συμμετοχή αντιπροσωπειών των Συμβουλίων των ημιδιαλυμένων Ομοσπονδιών μας (Ελληνική και Κυπριακή -με την κυπριακή Ομοσπονδία και η γεν. πρόξενος κ. Κ. Σοφιανιού- μαζί και η Παν-Μακεδονική) και με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, εορτάστηκε στις 2 Iουνίου, με παρέλαση, ''η ημέρα του Iσραήλ'' στο Μανχάτταν.
(Τι αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Haaretz στο Ισραήλ)
Σημ. 1: Οι εβραϊκές Οργανώσεις ουδέποτε συμμετείχαν σε παρελάσεις ή άλλες εκδηλώσεις της ελληνικής Ομογένειας στη Νέα Υόρκη. Απεναντίας, το προξενείο μας, κάθε χρόνο κάνει εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα. Σημ. 2: Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Δ. Αβρααμόπουλος - αν και ήταν στη Νέα Υόρκη- ανάβαλε τελευταία στιγμή την συμμετοχή του στην παρέλαση, γιά να μην διασυρθεί γιά τρίτη φορά σε 4 ημέρες.

ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ:-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΛΙΑΝΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΕΟΥ 

Προχθες Κυριακή στην εκπομπή του Τράγκα στο ΣΚΑΪ, η Δήμητρα Παπανδρέου αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου πιέζονταν αφόρητα από τους; Εβραίους του ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) για να βγεί από τις ταυτότητες των Ελλήνων το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ"
Ο Παπανδρέου έλεγε ΟΧΙ... Αυτοί επέμεναν και μάλιστα , πάντα κατά την γυναίκα του κ. Δήμητρα Παπανδρέου, τόν δελέαζαν , εις αντάλλαγμα ικανοποίησης του αιτήματός τους, ότι θα "κανόνιζαν " να ρύθμιζαν ευνοϊκά την υπόθεση του Ειδικού Δικαστηρίου όπου είχε παραπεμφθεί ο τότε πρωθυπουργός!.. Ο Ανδρέας δεν τους έκανε το χατήρι ..Χρειάστηκε να έλθει ο ολετήρας  Εβραογεννής Σημίτης ...για να μας αλλάξει τις ταυτότητες!
Για τον Σημίτη η κ.  Δήμητρα αποκάλυψε πως ο Ανδρέας τον θεωρούσε πράκτορα των Γερμανών και των Εβραίων και μάλιστα παρουσία μου ,λίγο πριν από το θάνατο του πρόσταξε στον Λαλιώτη:
--Αυτό που θέλω να σου πώ είναι... Μην αφήσετε τον Σημίτη να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚκαι πρωθυπουργός...Κατάλαβες τι λέω Κωστάκη"
Σημειώνουμε δε οι σημαντικές αυτές αποκαλύψε της συζύγου του τ.Πρωθυπουργού, θάφτηκαν από όλο τον Τήπο, πλην φυσικά του ΣΚΑΪ που τις μετέδωσε...

Γίνεται πλέον φανερό , ότι οι Εβραίοι κάνουν κουμάνττο στον τόπο αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου