Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΧΟΡΟΠΗΔΗΞΕ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ...ΣΤΙΣ 04.56 !

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-
Ιδιαίτερα αισθητή έγινε σεισμική δόνηση στην Αττική στις 04.56. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό – Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα, με επίκεντρο 24 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και 4 χιλιόμετρα από το Πικέρμι- Σπάτα.  Έγινε αισθητός από πολύ κόσμο,. Οι αφηγήσεις του στα ραδιόφωνα αναφέρουν ότι ο σεισμός είχε περίεργη συμπεριφορά .Το κούνημα ήταν πάνω κι όχι, όπως άλλοτε δεξιά-αριστερά, που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μετασεισμός, όπως παρατηρούν ερασιτέχνες...σεισμολόγοι. Οι πάντες ισχυρίζονται ότι ο σεισμός συνοδεύονταν από έντονη βοή. Εμείς ,στο κέντρο (Ακρόπολη) της Αθήνας, αν και είμαστε σηκωμένοι την ώρα αυτή ..δεν τον αντιληφθήκαμε 




ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ





«Θάνατος! Θάνατος! στον δολοφόνο!» φώναζαν συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια Χαλκίδας την ώρα της προσαγωγής του 23χρονου αλλοδαπού που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός γιατρού και της συζύγου του στο Αλιβέρι της Εύβοιας. 



Ο ίδιος μέσα σε δευτερόλεπτα μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για αύριο.

Το άτυχο ζευγάρι είχε αγκαλιάσει τον νεαρό Πακιστανό από την πρώτη μέρα που τον προσέλαβε ως κηπουρό στην βίλα στην Ακτή Νηρέως.

Εκείνος για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και να τους δείξει την αγάπη του, τους φώναζε μαμά και μπαμπά! Έτσι, όταν η άτυχη σύζυγος του γυναικολόγου τον είδε το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην εξώπορτα της βίλας, δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν...

Όπως αποκαλύπτεται ο δολοφόνος είχε πάρει τις αποφάσεις του 3 μέρες πριν το στυγερό έγκλημα. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε πως είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του, ότι θα σκότωνε τους ανθρώπους που τον πλήρωναν από τον χειμώνα, για να τους ληστέψει.

Με κομμένη την Ανάσα το Αλιβέρι και όλη η Ελλάδα παρακολουθεί το άγριο έγκλημα που έγινε χθες το μεσημέρι. Από αργά το απόγευμα που βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι, ξεκίνησαν και οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Όταν πήγαν στο σπίτι και δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης τότε αμέσως πήγε το μυαλό τους ότι το έγκλημα ίσως να το έχει κάνει κάποιος που τους ήξερε και μπήκε μέσα στην πολυτελή οικία με την άδεια τους.

Όλο το βράδυ χτένιζαν τις γύρω περιοχές μιας και κατευθείαν οδηγήθηκαν στα ίχνη του 23χρονου Πακιστανού που δούλευε περιστασιακά ως κηπουρός. Στην αρχή δόθηκε η πληροφορία ότι ήταν 19χρονος αλλά αργότερα αποδείχτηκε τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος. Ο ίδιος φαίνεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς την πράξη του.

«Ήθελα να πάρω τις πιστωτικές κάρτες, να κάνω ανάληψη τα χρήματα που υπήρχαν στους λογαριασμούς» είπε. Σύμφωνα πληροφορίες, ο ίδιος ετοιμάζονταν να φύγει για την χώρα του την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου