Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗς ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗS K.G B ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΗΛΑΔΗ TOY POYTIN...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΤΖΕΤ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ...

Στα μαχαίρια βρίσκονται στη Κύπρο η κυβέρνηση με το ΑΚΕΛ για το ταξίδι του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στο Παρίσι, με αεροσκάφος που του παραχώρησε Ρώσος ολιγάρχης, ο οποίος είναι βουλευτής και πελάτης του δικηγορικού ...
γραφείου «Νίκος Αναστασιάδης και Συνεργάτες».
Η κυβέρνηση δικαιολογεί τη χρήση του ιδιωτικού αεροσκάφους, ως αναγκαία λόγω της απεργίας των Γάλλων ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, η οποία ενδεχομένως να δημιουργούσε πρόβλημα στο προγραμματισμένο ραντεβού του Κύπριου Προέδρου με τον Γάλλο ομόλογο του, την περασμένη εβδομάδα.

Το αεροσκάφος ανήκει στο Ρώσο πολυεκατομμυριούχο και πρώην πράκτορα της KGB Αλεξάντερ Λεμπέντεβ.

Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι «Σίγμα» ανέφερε πως δεν εξαγοράζεται για ένα ταξίδι αξίας 6000 ευρώ στο εξωτερικό. Κατηγόρησε το ΑΚΕΛ ότι αντί να βλέπει το φεγγάρι, βλέπει το δάκτυλο και αντί να ασχοληθεί με τα σημαντικά αποτελέσματα των επαφών του στο Παρίσι ασχολείται με το αεροσκάφος.


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιωργος Λουκαίδης με γραπτή δήλωση του διερωτάται κατά πόσο αυτή η ενέργεια του κ. Αναστασιάδη δεν συγκρούεται με τις θεωρητικές του διακηρύξεις για σεβασμό των κανόνων ηθικής δεοντολογίας που πρέπει να διέπουν τις πράξεις κρατικών αξιωματούχων.

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος απάντησε ότι  όσοι θέλουν να συντηρούν το θέμα εξυπηρετούν μόνο μικροκομματικές σκοπιμότητες.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου