Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΚΟΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΛΟΙΔΩΡΙΣΜΌΝ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ...ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣ 13ΧΡΟΝΗΣ... Και μάλλον πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα!


ΤΟ..."ΡΟΜΑΝΤΖΟ" ΤΗΣ ΑΦΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΣΚΗΣ ΤΩΝ 13...ΜΑΪΩΝ... ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ...ΠΟΥ..την  ΑΠΗΓΑΓΕ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΗΧΘΗ...ΤΕΛΙΚΑ!

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΈΣ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΖΟΥ...Μια μάλλον περίεργη ιστορία. Κοιτάξτε την απίστευτη
χαζοχαρούμενη αθωότητα της παιδίσκης, αλλά και τη θλιμένη σοβαρότητα του νεαρού Αλβανού... που έδειξε μια μοναδική σοβαρότητα...έως στιγμής, τουλάχιστον. Μακάρι το παιδί... Διότι παράγινε η φιλολογία με κακούς Αλβανούς... Ξεχνώντας όλοι μας πως και οι Αλβανοί είναι ...άνθρωποι
με τα ΣΥΝ και ΠΛΗΝ που κουβαλάνε ΟΛΟΙ οι άνθρωποι! 

Ο γνωστός κινηματογραφιστής Χρήστος Παντελίδης ..βρίσκει το "στόρυ"συναρπαστικό για κινηματογραφική ταινία και μάλιστα άρχισε κάποια προεργασία....όπως μας είπε πριν λίγο!
Σύμφωνα με τα τελευταία νέα... Η κορασίς δεν πειράχθηκε σεξουαλικά...από τον Αλβανό παρά τη διακαή δική της επιθυμία.. (Σημειώστε δε ότι τα κοράσια της ηλικίας αυτής, αποπειρώνται να ανακαλύψουν την ζωή... και τα περισσότερα που βιάζονται, γίνονται θύματα ...)  Στη συγκεκριμένη αυτή ιστορία με τον Αλβανό ..δήθεν απαγωγέα της, τα πράγματα δείχνουν ότι ο ίδιος επέδειξε σοβαρή στάση, κι αυτό είναι υπέρ του.Έπαιξε μεν με το facebook..αλλά δεν υπερέβη τα εσκαμμένα..
Η 13/άχρονη είναι άθικτη..... (σύμφωνα πάντα με τις επίσημες ιατρο-αστυνομικές πληροφορίες..)
Μάλλον , αν έχουν έτισι τα πράγματα -που έχουν με τις επίσημες διαβεβαιώσεις- τότε ο Χρήστους Παντελίδης, θα γράψει σενάριο με μοναδικό HAPPY END!


ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΝΟΣ ΔΕΝΔΡΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ

Στην κουφάλα ενός δέντρου στην περιοχή Λουτρά Καβάλας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής ο 23χρονος Μάριον Αγιάζι, τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία για την υπόθεση της εξαφάνισης της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά.
Την περιοχή στην οποία θα έπρεπε να επικεντρωθούν οι έρευνες υπέδειξε στους αστυνομικούς ο πρώην εργοδότης του Μάριον. Όπως είπε στους αστυνομικούς τα Λουτρά Καβάλας ήταν εκεί όπου πήγαινε συνήθως τα πρόβατα.
Αυτή ήταν η δεύτερη και καθοριστικότερη συμβολή του πρώην εργοδότη του 23χρονου στη σύλληψη του Αγιάζι. Το βράδυ της Πέμπτης τον είχε πείσει να έρθει από το σπίτι του για να του δώσει φαγητό αλλά παρά την ενέδρα που του έστησαν οι αστυνομικοί, ο 23χρονος κατάφερε να ξεφύγει καθώς τους αντιλήφθηκε έγκαιρα αν και υποχρεώθηκε να αφήσει πίσω του τη μικρή Χριστίνα.
Η 13χρονη, πάντως, από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς το βράδυ της Πέμπτης επιμένει ότι πήγε στην Καβάλα με τη θέλησή της και δεν έπεσε θύμα απαγωγής από τον 23χρονο. «Πήγα με τη θέλησή μου. Μην τον κυνηγάτε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η ανήλικη, η οποία κράτησε πεισματικά κλειστό το στόμα της όταν ρωτήθηκε πού χώρισαν οι δρόμοι τους, θέλοντας να τον προστατεύσει από τη σύλληψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη υποστηρίζει ότι πήγε με τη θέλησή της και ότι δεν την απήγαγε ο Μάριον. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δε γνωρίστηκαν στο Facebook πριν από δύο χρόνια αλλά πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, η 13χρονη και ο 23χρονος διατηρούσαν επαφές μέσω της γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.
Η 13χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με τον Αγιάζι, την περασμένη Δευτέρα, στην Καβάλα, όπου είχαν δώσει ραντεβού. Ταξίδεψε μάλιστα μόνη της από την Αθήνα μέχρι εκεί με υπεραστικό λεωφορείο μέσω Θεσσαλονίκης.
Από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους εξαφανίστηκαν στο Παγγαίο. Κοιμόντουσαν στην ύπαιθρο και ζούσαν χάρη στο φαγητό που τους έδινε ο πρώην εργοδότης του 23χρονου.
Η αστυνομία είχε εντοπίσει από το βράδυ της Δευτέρας το στίγμα του κινητού της 13χρονης στην περιοχή των Λουτρών, όταν εκείνη τηλεφώνησε στην καλύτερή της φίλη για να την καθησυχάσει πως είναι καλά. Δεν μπορούσαν να τους βρουν όμως, γιατί ο 23χρονος γνώριζε πολύ καλά την περιοχή.
Η Χριστίνα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις, ενώ κοντά της βρίσκονται και συγγενείς της.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου