Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...ΕΜΕΙΝΑΝ ...ΟΡΦΑΝΟΙ


ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ...
Εμεις τους λέμε:δεν έσβησε η Φωνή της Ελλάδας.. απλά θα κάνει κάποιες διακοπές
ώσπου να απαλλαγεί από τα λαμόγια που την περιζώνουν πάνω 40 χρόνια  ταϊζόμενα από τον ιδρώτα του ελληνικου λαού!... Παρακολουθείτε με ψυχραιμία τις εξελίξεις και
τις κομματικές ίντριγκες.. Η ΕΡΤ ήταν καρκίνωμα , απόστημα... Μην βλέπετε που τα αριστερά καθίκια χύνουν μαύρο δάκρυ και μιλάνε μεγαλόστομα για δημοκρατία κ.λ.π.... Για το τομάρι τους Νοιάζονται. Εμφανιζόμαστε εδώ σαν να υποστηρίζουμε τον Σαμαρά. Είναι γνωστή η θέση μας κατά της Κυβερνητικής Τρόϊκας. ΄Ομως χειροκροτούμε κάθετα την απόφαση Σαμαρά να βάλλει λουκέτο στην ΚωλοΕΡΤ! Δεν αποκλείεται, όμως το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ να υποκρύπτει και εκλογές... ώστε να απαλλαγεί ο Σαμαράς, από τους συνεταίρους του... για να συνεχίσει πιο άνετα τη ρότα του. Ίδομεν ... Και ψυχραιμία!


ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ-- 

Μην παρασύρεστε από τα τσαλιμάκια και τον θόρυβο πρασινο-αριστερο-μπλε, που είχαν μεταβάλλει την ΕΡΤ σε τσιφλίκι τους, με τους αχαλίνωτους κομματικούς διορισμούς τους.
ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, που έχει προαναγγείλει....

Η ΕΡΤ αποτελούσε στα τελευταία 50-70 χρόνια τον μοναδικό κρίκο σύνδεσης με τον ελληνισμό της διασποράς ανά την Υφήλιο..
Η απόφαση τους αιφνιδίασε και τους ανησύχησε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η προσφορά της ΕΡΤ, ειδικά προς τους ΄Ελληνες του Εξωτερικού υπήρξε πολύτιμη, η δε σύνδεσή τους με την ελληνική ραδσιοτηλεοπτική φωνή της μητρός πατρίδας, ήταν σε καθημερινή βάση. Σημειώστε δε ότι όποια θέαση-ακροαματικότητα είχε η ΕΡΤ ,περισσότερο από το 50% προέχρονταν από τους Έλληνες του Εξωτερικού. Σήμερα αιφνιδιάστηκαν, απορρούν και ανησυχούν.
Ο Ελληνοαμερικανος Φωτορεπορτεςρ
ΤΑΣΟΣ  ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ, αν κι έχει
πλήρη ενημέρωση από τα ελληνικά
sites εν τους δεν απέκρυψε την
 ανησυχία του για την ΕΡΤ
--Πέσαμε από τα σύννεφα..Αισθανόμαστε ξεκρέμαστοι...Είναι σαν να χάσαμε τη γη να πέφτει κάτω από τα πόδια μας, είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός βετεράνος φωτορεπόρτερ Τάσος Μεϊμάρογλου που μένει μόνιμα στη Φιλαδέλφια.. και επικοινώνησε μαζί μας   

Επίσης τα τηλέφωνα στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ έχουν πάρει φωτιά. Εκατοντάδες έλληνες από όλες τις χώρες του εξωτερικού όπου ζουν ομογενείς, με μηνύματα συμπαράστασης αλλά και οργής για την αποκοπή τους από την Ελλάδα αφού το δορυφορικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της ήταν η μοναδική τους γέφυρα επικοινωνίας με την Ελλάδα. Οι γαλλικές ενώσεις των δημοσιογράφων και εργαζομένων στα; Ραδιοτηλεοπτικά μέσα οεργανώνουν σήμερα Τετάρτη, στις 18.30, συγκέντρωση έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι.

Αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα της ΕΡΤ μεταδίδεται μέσω του διαδικτύου, αν και με διακοπές, από την ιστοσελίδα ert.gr και από το κανάλι 11 του αναλογικού φάσματος που εκπέμπει από την Πάρνηθα. 

Πάντως όπως τονίσαμε το μέτρο είναι προσωρινό. Τέλη Αυγούστου θα επαναλειτουργήσει πάνω σε νέες βάσεις που ελπίζεται να την καταστήσουν περισσότερο αποτελεσματική. ΄Ολα τα άλλα αποτελούν απλά κομματικά τερτίπια και κραυγές καλοταϊσμένων Πρασινοαριστερων που είχαν μετατρέψει τον εθνικό φορέα σε δικό τους... προοδευτικό φέουδο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου