Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΚΑΥΓΑΣ ΣΑΜΑΡΑ -ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ( ε, πως να μην προστατεύσει τα πρασινοκοκκινα του παιδια;) ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙ!

Ένταση μεταξύ Σαμαρά – Παπούλια για 

την ΕΡΤ

«Θερμό επεισόδιο» μεταξύ του πρωθυπουργού και της Προεδρίας της Δημοκρατίας σημειώθηκε το μεσημέρι, με αφορμή σχόλιο κύκλων της Προεδρίας, που ανέφερε ότι η εξυγίανση της ΕΡΤ πρέπει να είναι γίνει με ανοιχτή την κρατική Ραδιοτηλεόραση.
Με δυο λόγια ο Κάρολος Παπούλιας δημοσιοποίησε τη διαφωνία του με το λουκέτο στην ΕΡΤ, γεγονός που εξόργισε τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος προετοίμαζε την κίνησή του για επαναλειτουργία της ΕΡΤ με πρόσληψη μικρού αριθμού εργαζομένων.
Την οργή του μετέφερε σε στενό συνεργάτη του Προέδρου, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται τέτοιου είδους παρέμβαση στο κυβερνητικό έργο.

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Κάρολος Παπούλιας είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει πολλές φορές παρακάμψει τη Βουλή και έχει μεταφέρει στον ίδιο την ευθύνη της υπογραφής Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου. Για το γεγονός αυτό, μάλιστα, έχει δεχθεί εντονότατη κριτική από τον Αλέξη Τσίπρα.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου