Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΧΕΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ!


ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΛΑΚΑ-ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΝΕΣΗΣ ΜΕ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ-ΣΑΛΤΕ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ...ΑΞΙΖΕΙ:ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ .... ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ( ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ) σε αποστολή χιλιοδοσμένη μεν,αλλά.αξίζει!

ΜΕΓΆΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΉΣ Η ΚΑΤΑΧΝΙΆ ΠΟΥ ΜΑΣΤΊΖΕΙ ΤΟΝ ΤΎΠΟ,ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ ΔΕΝ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΟ, ΔΊΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΆΣΑ ΤΟΥ ΛΑΟΎ... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΚΆΠΟΥ ΛΟΥΦΆΖΟΥΝ.. ΑΡΚΕΤΟΊ,ΛΌΓΩ ΤΗΛΟΨΊΑΣ, ΑΝΈΒΗΚΑΝ ΚΆΛΑΜΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΣΥΝΤΆΚΤΕΣ, ΈΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΜΑΘΈΣΤΑΤΟΙ ΠΕΡΊ ΠΟΛΛΏΝ... Ο ΝΊΚΟΣ ΜΆΝΕΣΗΣ ΤΌΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΒΓΉΚΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΟΛΊΓΟΝ ΤΙ  ΓΛΥΚΑΝΆΛΑΤΟΣ ..ΑΠΛΟΪΚΆ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΚΆΝΕΙ ,ΚΟΥΒΕΝΤΟΎΛΕΣ, ΑΛΛΆ ΌΜΩΣ Η ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΟΥ ΕΊΧΕ ΑΠΉΧΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΌΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΊ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΊ ΡΕ ΆΚΑΠΝΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΆΔΕΣ ΕΦΗΜΕΡΊΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΏΝ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΒΓΆΛΤΕ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΨΩΦΊΜΙΑ ΠΌΣΟ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΈΨΕΤΕ.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΆΚΙ! ΚΆΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΔΕΛΤΊΟ ΕΙΔΉΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA, ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ 8 ΜΑΪ́ΟΥ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΌ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗ ΧΏΡΑ, ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ «60’ ΕΛΛΆΔΑ

Ο λόγος για το Νίκο Μάνεση που μέσα από την εκπομπή αναδεικνύει τους πολίτες που αναζήτησαν και βρήκαν τις λύσεις εκείνες που τους επιτρέπουν να αποκτήσουν προοπτική στην Ελλάδα της κρίσης. Η διοίκηση του ALPHA λοιπόν ενέκρινε την παραγωγή τεσσάρων επεισοδίων για την εκπομπή, αφού δεν μπορούσαν να γνωρίζουν ποια θα είναι η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο αναγκάζουν τα στελέχη των σταθμών να είναι ιδιαίτερα προσεχτικά στο τι θα βγάλουν στον αέρα και έτσι πολλοί παρουσιαστές είναι στο… κόκκινο από την αγωνία τους γιατί δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ο Νίκος Μάνεσης χτύπησε… πράσινο και μάλιστα δύο φορές. Αφού λοιπόν η εκπομπή σημείωσε ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης, τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως για την παραγωγή δύο ακόμα επεισοδίων τα οποία θα προβληθούν τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν με σκοπό να βγει ξανά στον αέρα τον Οκτώβριο.


ΕΊΚΟΣΙ ΤΈΣΣΕΡΑ ΆΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΉΦΘΗΣΑΝ  ΣΕ ΠΛΉΘΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝΕΛΈΓΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΝΟΜΟΎΣ ΤΗΣΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ, ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΜΈΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΏΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΆΤΟΥ.

Συνολικά, στη διάρκεια της επιχείρησης σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία και Λακωνία, ελέγχθηκαν 701 άτομα και 435 οχήματα.

Κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, καθώς και 291 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 104 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας καθώς και εννέα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου