Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η ΕΣΗΕΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΕΡΝΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ , ΟΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΞΕΚΟΚΑΛΙΑΖΑΝ... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΟΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΣΟΥΣΑΝ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ... ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!


ΕΞΑΛΛΗ Η ΕΣΗΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Mavrogenous 

ESHEAKANALIA
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ για τα τηλεοπτικά κανάλια που σήμερα μετέδωσαν κανονικά δελτία ειδήσεων, παρά την απεργία. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Νέα πρόκληση των ιδιοκτητών των ιδιωτικών καναλιών. Παρά τις σαφείς οδηγίες που αποφάσισαν και δημοσιοποίησαν οι Ομοσπονδίες και οι Ενώσεις των εργαζομένων στον Τύπο και στα ΜΜΕ, και οι καναλάρχες μετά το "καρτέλ" των εκδοτών "βάζουν πλάτη" στον κυβερνητικό σχεδιασμό να κλείσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση αγνοώντας το Σύνταγμα και απειλώντας τη Δημοκρατία.
Ενεργοποίησαν συντονισμένα απεργοσπαστικούς μηχανισμούς και δε σεβάστηκαν για άλλη μια φορά το πάνδημο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας να διαφυλαχθεί η συνταγματική νομιμότητα και να ανατραπούν οι πραξικοπηματικές ενέργειες της κυβέρνησης.
Σημειώνουμε ότι οι Ομοσπονδίες και τα σωματεία μας δε φιμώνουν την ενημέρωση των πολιτών κατά την απεργία αλληλεγγύης στους συναδέλφους μας της ΕΡΤ, αντίθετα έχουν αποφασίσει για τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και το ΑΠΕ-ΜΠΕ τα εξής:
1. Την αναμετάδοση του προγράμματος των εργαζομένων της ΕΡΤ.
2. Τη μετάδοση προγράμματος από τον χώρο της ΕΡΤ σχετικά με τις κινητοποιήσεις και τις εξελίξεις για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και
3. Τη μετάδοση έως τριών 5λεπτων δελτίων ειδήσεων την ημέρα, επικεντρωμένων αυστηρά στα ζητήματα των κινητοποιήσεων και των πολιτικών εξελίξεων που σχετίζονται με το πραξικόπημα κατά της ΕΡΤ, και με τη συμμετοχή μόνον του απολύτως αναγκαίου προσωπικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου