Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΑ...ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑΤΑ...
ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΜΑ" ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΜΒΟΥΡΓΟ!

Διαδηλωτές αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον Γιώργο Παπανδρέου να μιλήσει σε συνέδριο του TEDGlobal στο Εδιμβούργο έχουν συγκεντρωθεί ήδη με πανό και πλακάτ έξω από το κτίριο της εκδήλωσης, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να τους κρατήσει σε απόσταση.
Πολλοί είναι αυτοί που ανεβάζουν φωτογραφίες στο twitter από το σημείο, ενώ έχει δημιουργηθεί και ειδικό hashtag. Στο πανό που βλέπουμε τον αποκαλούν διάδοχο της Θάτσερ και κάθαρμα...Θυμίζουμε ότι υπήρξε και συγκέντρωση υπογραφών προκειμένου να μην μιλήσει ο πρώην
πρωθυπουργός στο συγκεκριμένο συνέδριο. O Γιώργος Παπανδρέου θα συμμετάσχει στην πρώτη συνεδρία με τίτλο «Στιγμές αλήθειας» ως ένας ηγέτης ο οποίος «αντλεί μαθήματα από την ελληνική κρίση χρέους και βοηθά την πλοήγηση της ΕΕ μέσα σε δύσκολα νερά».
O πρώην Πρωθυπουργός βρίσκεται ήδη στο βήμα του συνεδρίου. Παριστάμενοι τουϊτάρουν ότι μιλά με ταπεινότητα για την ανάγκη αν δημιουργηθεί μια «Ευρώπη για τους ανθρώπους», ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για μια πραγματικά γεμάτη πάθος ομιλία για τον τρόπο με τον οποίο οι αγορές περιορίζουν την ελευθερία των πολιτών.


| iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου