Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΓΚΑΛΛΟΠ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ... ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ- ΑΠΟΣΠΑ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ... ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ...ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΑ .. ΒΑΜΜΕΝΗ ΠΑΣΟΚΑ.
Ξεκίνησε επί αθλίου
ΠΑΟΚ , διέλαμψε επί ΠΑΣΟΚ -έχει και χάριτες το κοράσιον-
γιαγιά- αλλά δημοσιογραφικά στράβωνε τους Ελληνες
με τα φιλοπασοκικά της... Ενας κοινός κομματικός
σερβιτόρος-λακές δηλαδή...η Μανδάμ!..Κι έφαγε τον άπατο
από παράδες... χώρια που υπανδρεύθει και  Πασόκους
ισντρούχτουρες... Κλάψτα Χαράλαμπε! ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ!
ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ...ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ!
ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ, φαύλο άντρο κομματόσκυλων κυρίως σκοταδιστών προοδευτικών της Αριστεράς.

Μπορείτε να ξαναδιαβάσετε τα ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ για τη διάλυση της ΕΡΤ , λίγο πιο κάτω!

Δείτε όμως τώρα τους σχολιασμούς των αναγνωστών του σημειώματός μας.Είναι απολαυστικοί-διδακτικοι :
ΣΗΜΕΙΩΣΗ..Για να μην παρεξηγούμαστε: Μάθαμε ότι η Χρυσή Αυγή επίσης χάρηκε για τη διάλυση της ΕΡΤ…Και προφανώς έβγαλε ανακοίνωση, αλλά δεν διαβάσαμε ακόμη τη σημερινή αλληλογραφία μας. Εμείς όμως τη χαρά μας την διατυπώσαμε την ίδια ίδια στιγμή που έκανε τις δηλώσεις του ο κ. Κεδίκογλου! Συνεπώς υπάρχει διαφορά ουσιαστική και χρονική… και άρα κάθε απόπειρα ταύτισης μας με το κόμμα αυτό…“παιδική χαρά” μάλλον θα είναι βλακωδώς άστοχος. Στις πολιτικές μας θέσεις, μας… μιμούνται, αλλά δεν μιμούμαστε …τους πολιτικάντηδες της συμφοράς μας.

Οι αναγνώστες έχουν ξεσαλώσει σε σχολιασμούς και λένε πολλά περισσότερα… Σας δίνουμε ένα μικρό δείγμα από τέτοιους σχολιασμούς που βρήκαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, που αναμετέδωσε το κείμενο της HELLASNEWS-AGENCY! Αξίζει να τα ρίξετε μια ματιά για να δείτε τι ακριβώς πιστεύει η κοινή γνώμη για την ΕΡΤ… Είναι ένα σπουδαίο γκάλοπ που οι δράστες του κόπρου :Κουβέλης, Τσίπρας, Βενιζέλος αλλά και Ν.Δ πρέπει να μελετήσουν... Και να μην κάνουν τον κόκκορα! Βεβαίως θα πείτε ότι κανείς δεν υπολήπτονταν το κομματικό αυτό αχούρι , γι αυτό και η μηδενική ακροαματικότητα-θέαση του …αλλά πάντως το άρθρο μας αποκαλύπτει περίτρανα πόσο εύστοχα ακούμπησε το κοινόν αίσθημα:

Διαβάστε περισσότερα »

1 σχόλιο:

  1. Έκανε κάτι καλό ο Σαμαράς είχαν αποθρασυνθεί τα κουμμούνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή