Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΕΡΤ:

έκτακτη είδηση
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΈΝΑ ΛΕΠΤΟ: ΒΓΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ ΤΩΝ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ..
____________________________________________________


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΡΤ: ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ...


Λένε πολλές αλήθειες που αποδεικνύουν ότι οι Ναζί και οι φασίστες αλλού είναι σε δημοσιογράφους και τα κουκουλοφορα  κόμματα.
x.alogo
Σαφέστατα υπέρ του κλεισίματος της κρατικής τηλεόρασης εμφανίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με νέα σκληρή ανακόνωση που περνάει γενεές δεκατέσσερις τους εργαζόμενους της ΕΡΤ χαρακτηρίζοντας πολλούς απο αυτούς κοπρόσκυλα που δεν ήξεραν που πέφτουν τα στούντιο ενώ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κρατική και για τον αποκλεισμό του κόμματος τους απο τη δημόσια τηλεόραση... Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

"Στους κρατικοδίαιτους υβριστές μας, που τα οικονομούσαν χοντρά από την κρατική τηλεόραση, δεν χρωστάμε απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα, αυτοί μας χρωστάνε, καθώς εδώ και πολλά χρόνια μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν μέσα από συχνότητες που δεν ανήκουν σε αυτούς, αλλά στον ελληνικό λαό. Και παρ' όλο που ένα εκατομμύριο Έλληνες υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, η κρατική τηλεόραση δεν έπαψε ούτε στιγμή να μας θάβει και να μας προσβάλλει, προσβάλλοντας ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες, που πληρώνουν τέλη από το υστέρημά τους για να σιτίζονται κάποια κομματόσκυλα.
Η ΕΡΤ είχε 8 ολόκληρους μήνες να δώσει βήμα ζωντανά σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Για την ακρίβεια είχε προβάλει για 12 ολόκληρα λεπτά (!) τον συναγωνιστή Κασιδιάρη σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης και από τότε τα ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ, της άκρας αριστεράς (και ολίγον της ΝΔ) κατέβασαν οριστικά τους διακόπτες για την Χρυσή Αυγή, όπως ακριβώς κατέβασε γι' αυτούς τους διακόπτες απόψε ο Σαμαράς.
Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας, η Χρυσή Αυγή δε χρωστάει απολύτως τίποτα ούτε στον Σαμαρά, τον υπάλληλο των τοκογλύφων, το ανδρείκελο της τρόικα, που σε κάθε ευκαιρία υβρίζει και συκοφαντεί το Εθνικιστικό Κίνημα. Ανάμεσα στους υπαλλήλους της ΕΡΤ που χάνουν τη δουλειά τους υπάρχουν και οικογενειάρχες, που έβγαζαν τίμια το μεροκάματο, δούλευαν πραγματικά το ωράριό τους, όχι σαν τα πολλά κοπρόσκυλα, που δεν ξέρανε ούτε πού πέφτουν τα στούντιο της κρατικής τηλεόρασης.
Αν θέλει να κάνει πραγματικές περικοπές ο Σαμαράς, ας αφήσει τις μαγκιές εκ του ασφαλούς και ας περικόψει δραστικά τους μισθούς των βουλευτών. Ας κόψει τις κρατικές χρηματοδοτήσεις προς τα κόμματα. Ας απολύσει τα golden-boys του Δημοσίου που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα και χρεώνουν τα κρατικά ταμεία με εκατομμύρια.
Όσον αφορά την αριστερά και τους διάφορους καμμένους που δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων της ΕΡΤ, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Ας βάλουν το χέρι στην τσέπη και ας δώσουν ένα μέρος του παχυλού βουλευτικού τους μισθού για τους απολυμένους. Αυτό που κάνει συστηματικά η Χρυσή Αυγή και έχει δημιουργήσει ένα άρτιο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, αναγκάζοντας τους διάφορους συριζαίους να αναρωτιούνται πού βρίσκουμε τόσα τα λεφτά και ποιοι μας χρηματοδοτούν.
Το μεσημέρι, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε μία ανακοίνωση, η οποία - όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει - δεν προβλήθηκε από κανένα τσοντοκάναλο της διαπλοκής. Αυτοί οι ξεφτίλες παριστάνουν τους δημοκράτες και τολμούν να μας αποκαλούν... "ναζί". Φτύνουμε την ψευτοδημοκρατία των διαπλεκόμενων καναλιών - κρατικών και ιδιωτικών - και συνεχίζουμε τον Εθνικιστικό Αγώνα εναντίον όλων.
Για ενημερωτικούς λόγους δημοσιεύουμε πάλι τη σχετική ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ: "Η Ε.Ρ.Τ. ανήκει θεωρητικά στον ελληνικό λαό, δε σέβεται όμως 1 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, τους υβρίζει διαρκώς ως... "νεοναζί" και δεν δίνει ποτέ βήμα σε εκπροσώπους του κόμματός μας. Δυστυχώς, κανένα από τα διεφθαρμένα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν διαμαρτυρήθηκε γι' αυτό το έλλειμμα δημοκρατίας, αντιθέτως το υποστήριξε. Τα ίδια και χειρότερα πράττουν και τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων, των οποίων οι συχνότητες ανήκουν στον ελληνικό λαό και έχουν παραχωρηθεί παράνομα στους καναλάρχες. Εκδίδουμε το παρόν δελτίο Τύπου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προβληθεί από κανέναν δημόσιο ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό. Και μετά αποκαλούν εμάς "ναζί και αντιδημοκράτες"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου