Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΡΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ... ΦΑΙΔΡΩΝ & ΑΘΛΙΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΈΝΩΝ!

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ!
Ένα τεράστιο ευρύτερης κοινωνικής σημασίας θέμα…ΤΕΧΘΕΝ από παράφρονες της ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ!

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ
 ΡΕΠΟΡΤΕΡ
ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ…Για μια ακόμη φορά η …καλλίγραμμη ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ανοηταίνει… Επιτίθεται σε μέλος της Ε.Σ.Δ , στον κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ, Ο ΟΠΟΊΟΣ δημοσιογραφικά ενοχλεί άλλους,,, μάλλον πλαστικούς της βαριάς αυτής ιδιότητας. Κοντολογής, οι άφρονες της Ερμιονίδας μέσα στην ακατάσχετη αερολογία τους… βάλλουν πλαγιοσκοπικά και κατά της  μοναδικής και ήδη πλέον ιστορικής  ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ… (ΈΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1974) !

ΛΕΝΕ ή υπονοούν….ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!
Αστειότητες …αστείων… που εμμέσως ,πλην σαφώς ΠΑΡΑΛΟΓΊΖΟΝΤΑΙ.. ΑΥΤΑ ΤΑ «ΜΠΑΣΤΡΑΡΔΑΚΙΑ» …που κάθε τόσο Μας ΒΓΑΙΝΟΥΝ με άπατη αφροσύνη!
Μάλιστα …οι άφρονες επιστρατεύουν και έγγραφο της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ …στο οποίο φαίνεται ότι ΕΜΕΙΣ ως ΣΩΜΑΤΕΟ… δεν είμαστε καταχωρισμένοι  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ στη λίστα των δημοσιογραφικών Σωματείων Ελλάδας, όπως η ίδια καταγράφει!!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!






Κι ευθυνόμαστε εμείς; Κι αλήθεια ΡΕ τραχανάδες αυτά είναι μόνο τα Δημοσιογραφικά σωματεία στην Ελλάδα; ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΝΟΕΣ!  


Δεν πρέπει ψευδεπίγραφοι να το ψάξετε & θα αναφωνήσουμε : ΟΥΣΤ ΡΕ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ;
Καλά έχουμε να κάνουμε με ευκαιριακούς ανοήτους; Τα βάζουν για δικούς τους λόγους με επίσημο μέλος της Ένωσης μας με τρόπον άγριο - απαράδεκτο. Τους ενοχλεί πως ένας ψαράς ,μπορεί ταυτόχρονα να διακονεί και τη δημοσιογραφία! Τόσον καράβλαχοι και άνοες είναι! 

Και... ιστορικά οι ψαράδες ήσαν ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  στη δημοσιογραφία (π.χ. Ο Απόστολος Παύλος) Τι να πούμε έναντι των ασυναρτησιών αυτών;
Και τι κάνουμε εμείς έναντι τέτοιων αθλιοτήτων;

Επί του παρόντος συνιστούμε το μέλος μας να πράξει τα νομικά δέοντα κατά των υβριστών του.
Και δεν έχει καμιά σημασία αν στο παρελθόν του, ο κ. Δαμαλίτης  ήταν ψαράς,  αλιεύς και κάποιοι άφρονες συμπολίτες του… αρρωσταίνουν …βαρυστομαχιάζοντας! ..με την λειτουργούσα σήμερα ιδιότητά του ως δρώντος δημοσιογράφου! 
Και να μην ξεχνάμε ότι η δημοσιογραφία είναι  η αλιεία … ( Οι μαθητές του Χριστού)… Η δημοσιογραφία είναι πάντα η αλιεία ειδήσεων!...
Λοιπόν τι πρέπει να πράξουμε εναντίον τόσον ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΑ υβριστών μας… που οι ανόητοι αμφισβητούν ακόμη και την ύπαρξη μας ως ΕΣΔ; Μια απάντηση ταιριάζει: ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΕΞ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ!

Προς το παρόν ταύτα… Τη γάγραινα στην Ερμιονίδα που έχει προηγούμενα  …ή και επόμενα  με το μέλος μας κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ … δεν θα τα αφήσουμε …,έτσι ξώφαλτσα….
Αει …ΣΙΧΤΙΡ πια  με τους αλαφροϊσκιωτους και προβληματικούς… με μέλος  μας!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Δ

Επειδή αυτοί οι άγνωστοι κατσαπλιάδες εμπλέκουν στις αντιθέσεις τους με το μέλος μας κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΛΙΤΗ…κατά τρόπον σκανδαλωδώς προκλητικόν  επί τροχάδην σας δίνουμε και τα παρακάτω:… Αν και στο διαδίκτυο μπορείτε ευχερώς να βρείτε πολλά… περισσότερα:     

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ






 

Με την επίδειξη της δημοσιογραφικής ταυτότητας η είσοδος στα δημόσια θεάματα είναι ελεύθερη για τα μέλη μας !


ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΜΑΤΑ 


Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τα μέλη της Ενώσεως ότι, σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων (ΠΟΛ 1025/21-1-2015), στο εξής η δωρεάν είσοδος σε δημόσια θεάματα και ακροάματα θα γίνεται με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας, χωρίς να απαιτείται θεώρηση από την Φορολογική Διοίκηση.

Προϋπόθεση της δωρεάν εισόδου είναι η δημοσιογραφική τους ταυτότητα να βρίσκεται σε ισχύ.
Για το λόγο αυτό, καλούνται τα μέλη ΜΑΣ για να επωφελούνται από τη νέα ρύθμιση της Πολιτείας, να επιδεικνύουν τη δημοσιογραφική ταυτότητα τους και μόνον για την ελεύθερη είσοδό τους σε δημόσια θεάματα! Υπό την προϋπόθεση βεβαίως 
ότι έχει ισχύ η ημερομηνία που αναγράφεται στην κάρτα τους. 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Ε.Σ.Δ. 


ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ--ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ ... 

Χαράς Ευαγγέλια για τους λάτρεις του είδους και μέλη της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου ( Ε.Σ.Δ.)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ TV ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

΄Οπως μας πληροφορεί ο υπεύθυνος του Καλλιτεχνικού Τομέα της Ε.Σ.Δ. κ. Μάριος Κυρόπουλος, διαπιστευμένος στο Υπουργείο Πολιτισμού, ο ΟΤΕ κάνει σημαντικές προσφορές προς όλους  τους δημοσιογράφους, μέλη των εξής εγκρίτων δημοσιογραφικών Ενώσεων, μεταξύ των οποίων και η Ε.Σ.Δ. ( είναι τελευταία στη λίστα ).Οι προσφορές θα ισχύσουν από 20 Αυγούστου. Επωφεληθείτε

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ
Διευθυντής ΒU OTE

ΟΛΑ τα πιο πάνω κι αναρίθμητα άλλα βρίσκονται διάσπαρτα και στην ιστοσελίδα της ΕΣΔ και σε όλο το διαδίκτυο!
  
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΑΒΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ…όπως τα αναδημοσίεσε στην αγρίως διαβαζόμενη ιστοσελίδα του ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ:
Σημειώστε δε πως τον αποκαλούν ΠΑΡΑΝΟΜΟ & ΑΠΑΤΕΏΝΑ! ΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΕΣΤΑΤΟΙ!
 <<ΙΔΟΥ ... Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ - ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!>>

·                     Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠ΄ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.
·                     ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ 

ΦΩΤΟ ΣΤΑΜΝΤΑΜ
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

·                     ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ''ΒΑΦΤΙΣΕΙ'' ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ;

·                     ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ  ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;

·                     ΑΠ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΕΒΕΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!

·                     
ΠΑΡΑΝΟΜΕ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ 5 ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ:
·                      

ΤΙ ΜΑΣ ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ  Σ΄  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ   ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ  ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ; Μα καλά τόσον ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;  ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

http://webpressunion.blogspot.gr/2016/04/blog-post_23.html#more  

1 σχόλιο:

  1. https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=3514816222821626142#allposts
    Διαχειριστή του Εικονοσκοπίου blog Θωμά Σκούρτη του Ιωάννη και εντολείς αυτού... τώρα μιλάτε με τον πρόεδρο της Ε.Σ.Δ. Απόστολο Βραχιολίδη!
    Εμείς νίπτουμε τας χείρας μας ...
    Η αποστολή μας τελείωσε με εσάς …
    «Πάντως για την Ερμιονίδα και ιδιαίτερα για την Ερμιόνη μας είσαστε οι καλύτεροι αντιπρόσωποι»...

    Πρέπει ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής να σε τιμήσει εσένα και τον εντολέα σου, σε ειδική εκδήλωση με τιμητική πλακέτα, εάν έχει περισσέψει κάποια από αυτές που μοίραζε ο τέως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή