Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΘΛΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΜΙΝΗ...

ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΜΑΣ  ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...

  

Ο Δήμαρχος Καμίνης λειτουργεί σαν κοινός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ! Ενώ η πολεοδομία του έχει δώσει χαρτί να σταματήσει το έργο που κάνει στο Δήμο Αιγάλεω γιατί είναι αυθαίρετο αυτός δε σταματά!!!Συνεχίζει ακάθεκτος την αυθαιρεσία του σαν κοινός απατεώνας! Γιατί; Γιατί απλούστατα μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει το αυθαίρετο Σ. Μ.Α (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων), να είναι έτοιμο γιατί αλλιώς θα χάσει την επιδότηση από το ΕΣΠΑ!!! 


Το χαρτί της αυθαιρεσίας έχει επιδοθεί στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω αλλά και στους εργαζόμενους στο αυθαίρετο έργο από τις 11.00 το πρωί και ακόμα να πάει περιπολικό να πάει στη φυλακή τους εργαζόμενους στο αυθαίρετο έργο!!! 

Υπεύθυνος για το έργο είναι ο διευθυντής καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας η νομική σύμβουλος που εχθές απειλούσε με μηνύσεις τους εργαζόμενους της ΔΕΗ!
Τυχαίο που δεν πήγε το περιπολικό της αστυνομίας;
Όλοι στην απατεωνιά μπλεγμένοι; Για πόσο καιρό θα πρέπει οι ρεμούλες των Δημάρχων να καλύπτονται από την Αστυνομία; ΑΙΣΧΟΣ!!! Τ

ο Σ. Μ.Α γίνεται σε απόσταση αναπνοής από τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ στην οδό Σαλαμινιας 20 στο Αιγάλεω. Και ξέρετε γιατί δεν έχει πάει η αστυνομία του Αιγάλεω; Γιατί και ο Δήμος Αιγάλεω θα πηγαίνει τα σκουπίδια του στο Σ. Μ.Α αυτό, για ανταποδοτικό όφελος! Όλα αυτά γίνονται εις βάρος των εργαζομένων της ΔΕΗ αλλά και των γύρω εργαζομένων καθώς και των κατοίκων της γύρω περιοχής!!

Βρε κατι ρεμουλες των δημων! ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου