Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ GROSSO COLPO ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ....ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ...ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ... ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ!..ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ...ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!

Το ξέσπασμα των δημοσιογράφων στα social media: «Σε 89 ημέρες θα είμαι άνεργος»
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.... ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΕΊΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ;...ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΌ!!!

Στον «αέρα» οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR, ALPHA, MEGA και Έψιλον κ.α.

Το θρίλερ των 60 και πλέον ωρών για την κατοχύρωση των τηλεοπτικών αδειών μπορεί να τελείωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής και όλοι πλέον γνωρίζουμε τους νικητές και τους ηττημένους αυτής της μαραθώνιας αναμέτρησης, όμως πίσω μένουν εκατοντάδες εργαζόμενοι που αγωνιούν για το αύριο. 


Τις πιο δύσκολες ώρες αυτής της διαδικασίας έζησαν οι  δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί των καναλιών που έλαβαν μέρος στην δημοπρασία. Όλοι εκείνοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι μη γνωρίζοντας αν την επόμενη ημέρα θα έχουν δουλειά, παρακολουθούσαν έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, βήμα – βήμα την διαδικασία και προσπαθούσαν με ψυχραιμία να δώσουν των παλμό των εξελίξεων μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες. 

Οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR, ALPHA, MEGA και Έψιλον είναι πια στον «αέρα», καθώς τα κανάλι αυτά που δεν πήραν άδεια αναμένεται, σύμφωνα με τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, να ρίξουν «μαύρο» σε τρεις μήνες.!!!
Περιμένετε όμως να δούμε ποιοί τελικά ΘΑ ΦΟΡΈΣΟΥΝ ΠΛΕΡΕΖΕΣ!
Όλο αυτό το διάστημα οι στιγμές που έζησαν τόσο... στο ρεπορτάζ, όσο και στα γραφεία των καναλιών όλοι οι εργαζόμενοι, τεχνικοί και δημοσιογράφοι ήταν έντονες και σίγουρα θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη τους. 

Οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια, περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα όλο το βράδυ της Πέμπτης.

Πριν γίνει γνωστό ότι το κανάλι στο οποίο εργάζονται δεν εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια, ανέβασαν στο Twitter μια φωτογραφία από την αίθουσα σύνταξης. Συγκεντρωμένοι γύρω από την οθόνη, διακρίνουμε την αγωνία που κρύβεται πίσω από χαμόγελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου