Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ ...ΕΛΠΙΔΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ...ΘΥΕΛΩΔΗΣ : ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ


ΔΕΝ...ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!          

  

ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΤΩΝ …80 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ! ΧΑΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟΥ…Πρωτοπόρος σε πάμπολλα δημοσιογραφικά.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ  ΤΟΥ...             Ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ....


ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΜΑΣ 

 *** Ε, τι να κάνουμε...έτσι πορεύεται η ανθρώπινη ιστορία...Πάει και δεν πάει! Υπόθεση για κλάματα βασικά ... Μα εγώ δεν τα βάφω ποτέ μαύρα! Χαμογελώ ευτυχής ,παρά τις φουρτούνες που μου έλαχαν στην μέχρι τώρα ΜΕΓΑΛΗ  πορεία της ζωής μου...και δεν ξέρω ποιές άλλες με περιμένουν στην στροφή του υπόλοιπου βίου μου!
Τι θέλω να πω;΄Ενα απλό πραγματάκι: Μην σκιάζεστε για τίποτε... ΑΔΕΡΦΙΑ...Μην αφήνετε το όποιο πρόβλημα να σας καταπλακώνει ...να σας σμπαραλιάζει! Νην ΣΦΑΖΕΣΤΕ,,, για τα προβλήματα που σας έρχονται και σας καταπλακώουν...΄Οποια κι αν είναι αυτά, όσο σκληρά κι αν είναι. ΜΗΝ ΠΕΛΑΓΩΝΕΤΕ!  ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΎ ΣΑΣ!
Εδώ τζούφιοι άνθρωποι... αυτοί της Βουλής ΝΤΕ -Οι νταβατζήδες μας για την ακρίβεια-...συνεχώς μας κουνιούνται!
Κι ως ΣΩΤΗΡΕΣ μας ...με τις βλακώδεις , ΦΑΙΔΡΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΊΕΣ ΤΟΥΣ!..Για να σώσουν το τομάρι της σπουδαιοφάνειάς τους.

***Η μεγάλη πλάκα δε είναι ότι οι λεγάμενοι της ΦΑΙΔΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣ των δήθεν Ελλήνων, μας παρουσιάζονται ως ΠΕΡΣΟΝΕΣ! Εγώ στην εκδοχή αυτή πάντα ενιστάμην και ΘΑ ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

*** ΚΟΙΤΑΞΤΕ... για να μην λέμε παραμύθιά! Μην τους παρεξηγείτε... ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ στη Βουλή  είναι  γενικά και ειδικά Αλαφροϊσκιωτοι!  ΜΑΛΑΚΙΑ! Μην περιμένετε ΟΥΔΕΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΟΙ! 

Να μην συνεχίσω... Δεν χρειάζεται... ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!
Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... είναι σταδιον 
 λαμπρόν... για ανυπάρκτους! ΨΕΥΤΟΣΑϊΝΙΑ---ΠΕΡΣΟΝΕΣ του τιποτε!
Καταλάβατε τι ΝΟΓΑΩ; ΜΑΚΑΡΙ!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου