Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΥΠΝΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙκΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ... ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΉΦΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...

ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ 

Διαβάσαμε το Βιογραφικό του 

ΔΗΜΑΔΗ!..ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΝ ...ΠΑΠΠΑ!

ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΑΔΗΣ
Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά από ένα δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ το οποίο αναφέρει ότι δυο δημοσιογράφοι από το STAR και τον Alpha «συνελήφθησαν επειδή παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά στη Νέα Υόρκη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ», αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Star, συμφερόντων Βαρδινογιάννη, για όσα μετέδωσε νωρίτερα το κρατικό Αθηναικό ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ περί σύλληψης των δημοσιογράφων με την κατηγορία της πλαστογραφίας.

Ο ανταποκριτής του STAR, Δημήτρης Σουλτογιάννης διαψεύδει το δημοσίευμα και απαντά:
«Είναι τουλάχιστον αστεία τα δημοσιεύματα περί συλλήψεως μου στο Μανχάταν, απλά και μόνο επειδή έκανα αυτοβούλως το δημοσιογραφικό μου καθήκον. Στα πλαίσια της κάλυψης του ταξιδιού του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη, οι ανταποκριτές ενημερωθήκαμε για την κατά δύο ημέρες νωρίτερα την άφιξη του Υπουργού επικρατείας Νίκου Παππά.
Πράγματι βρεθήκαμε με τον συνάδελφο Θάνο Δημάδη από τον Alpha στο ξενοδοχείο που διαμένει για να πληροφορηθούμε την ατζέντα των δραστηριοτήτων του στη Νέα Υόρκη. Αυτό όπως φαίνεται ενόχλησε την προσωπική του φρουρά η οποία και κάλεσε τις μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Έκαναν μια απλή εξακρίβωση στοιχείων. Φυσικά δεν υπήρξε καμία παρανομία και αφού εξακρίβωσαν ότι είμαι ένας νομοταγής Αμερικανός Πολίτης αποχώρησαν χωρίς να μας ενοχλήσουν. Δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω τα περί μεταμφιέσεων και πλαστοπροσωπίας.
Αν ένα καπέλο τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου θεωρούνται μεταμφίεση τότε και στις απόκριες έτσι θα κυκλοφορώ!! Είναι λυπηρό που βρέθηκαν συνάδελφοι να στείλουν τέτοια είδηση στην Ελλάδα εστιάζοντας στην δήθεν σύλληψη μου και όχι στο γεγονός ότι ο κ. Παππάς βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στο Μανχάταν με… ᾽λευκή ατζέντα᾽… προφανώς η φωτογραφική μου μηχανή ενόχλησε περισσότερο!»
Το πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε νωρίτερα ότι δύο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha συνελήφθησαν επειδή παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ.
Το δημοσίευμα στην συνέχεια αναφέρει ότι:
«Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πλαστογραφήσουν την υπογραφή συνεργάτη του κ. Παππά στο ξενοδοχείο Westin New York Grand Central και να χρεώσουν μικρογεύμα στο δωμάτιό του. Οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού που αναμένεται στη Νέα Υόρκη.
Κίνησαν υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα.  Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία.
Οι αμερικανικές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας μετά και την έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν, καθώς από αύριο αναμένονται στην αμερικανική μεγαλούπολη ηγέτες από  όλο τον κόσμο προκειμένου για να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ».


Ο Θάνος Δημάδης γεννήθηκε το 1983 στη Βέροια και μεγάλωσε στις Βρυξέλλες Είναι δημοσιογράφος και κάλυψε ως ανταποκριτής από το 2010 την ελληνική κρίση χρέους από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Ουάσιγκτον και τα ευρωπαϊκά όργανα στις Βρυξέλλες, αρχικά για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και εν συνεχεία για το σταθμό ALPHA Το Μάιο του 2013 ανέλαβε στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA καθήκοντα προϊσταμένου πολιτικού ρεπορτάζ Αρθρογραφεί στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post και στην ιστοσελίδα Protagongr Είναι απόφοιτος του Πανεπιστήμιου George Washington των ΗΠΑ με σπουδές στο Political Management και έχει εξειδικευτεί στο Kennedy School του Πανεπιστημίου Harvard με αντικείμενο Leadership for the 21st century Έκανε την πρακτική του στο κόμμα των Δημοκρατικών στην Ουάσιγκτον και έχει εργαστεί στον τομέα της πολιτικής επικοινωνίας Σπούδασε δημοσιογραφία στο Τμήμα Μέσων Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστήμιου Συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο Πάντειο, στα ΜΜΕ στο City University του Λονδίνου και στην Πολιτική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Ξεκίνησε να δημοσιογραφεί από το 2001 (ΜEGA, BHMAgazino, Υπηρεσίες Τύπου «Αθήνα 2004», Εκδόσεις Γ Κύρτσου ως συντάκτης ελεύθερου και πολιτικού ρεπορτάζ, Αθήνα 984, Ελεύθερος Τύπος) ενώ το 2009 εργάστηκε για έναχρόνο ως ανταποκριτής από το Λονδίνο Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και αριστούχος υπότροφος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου