Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Εντοπίστηκε 78χρονος ημεδαπός, που είχε εξαφανιστεί πριν τέσσερις ημέρες, στο Πανόπουλο Ηλείας

Τα Γεγονότα Τρέχουν   αλλά    εμείς τα  έχουμε πρώτοι και  με  πλήρες το Ρεπορτάζ 
Ο ηλικιωμένος ήταν εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο του, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε καταλήξει μέσα σε ρέμα

 Παναγιώτα Βασιλοπούλου 
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ 
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ   78χρονο Θεόδωρο Πατσούρη,  που βρέθηκε σώος νωρίτερα, στην περιοχή Πανόπουλου Ηλείας. 

Τα ίχνη του είχαν χαθεί (7-9-2016) 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ 

Εντοπίστηκε, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων, σήμερα (12-9-2016) στις (17.00) ώρα, στο Πανόπουλο Ηλείας, ο 78χρονος ημεδαπός, που είχε εξαφανισθεί πριν από τέσσερις ημέρες στην Ηλεία.

Οι αστυνομικές έρευνες οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, υπό την εποπτεία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας των ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας καθώς και Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 78χρονος αναχώρησε αργά το βράδυ στις (7-9-2016) από τον Λαγανά Ηλείας, με προορισμό περιοχή της Αττικής, χωρίς ωστόσο να φτάσει εκεί, με αποτέλεσμα να δηλωθεί η εξαφάνιση του στις (8-9-2016) το απόγευμα, στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας Αττικής.

Από την πρώτη ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τις προαναφερόμενες Αστυνομικές δυνάμεις, από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και από πολίτες που συνέδραμαν στο έργο μας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του εξαφανισθέντα.

Ο 78χρονος εντοπίστηκε εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο του, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε καταλήξει μέσα σε ρέμα, που καλύπτονταν από πυκνή βλάστηση, ενώ με τη συνδρομή ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος απεγκλωβίστηκε και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Ενεργείται προανάκριση για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, ενώ για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος από το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας.


ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ(12-9-2016) ΣΤΙΣ 17.00 ΩΡΑ, ΣΕ ΡΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΠΥΚΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ, ΣΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΗΛΕΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΤΡΑΠΕΙ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ, 78ΧΡΟΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΘΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΙΣ (8-9-2016) ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου