Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΓΩΣΑΝ ΣΤΗΝ 


ΑΜΕΡΙΚΗ! ΝΕΚΡΗ Η 


ΧΙΛΑΡΙ; 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΙΑΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ; ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ. (ΦΩΤΟ)

Η σωσίας ονομάζεται Τερέζα Λίλι Μπαρνέλ και είναι φτυστή η Χίλαρι. Κάποιοι λένε πως η Κλίντον όχι απλά δεν είναι καλά στην υγεία της αλλά ίσως είναι και νεκρή…Οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την κατάσταση της υγείας της υποψηφίας προέδρου των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον δίνουν και παίρνουν, κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να υποστηρίζουν πως η Κλίντον είναι νεκρή και αντ αυτής εμφανίζεται η σωσίας της Τερέζα Μπαρνέλ.
Η Χίλαρι Κλίντον λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της τελετής για την επέτειο της 11ηςΣεπτεμβρίου, μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Στη συνέχεια έφυγε υποβασταζόμενη.
Οι σωματοφύλακες μαζί με τους γιατρούς, την μετέφεραν αμέσως στο διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι, που βρίσκεται δίπλα στο Ground Zero. Δεν πέρασε πολλή ώρα και η Χίλαρι βγήκε από το σπίτι γελώντας και χαιρετώντας, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό. Λες και ήταν μια άλλη Χίλαρι. Αυτό στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει μια παραφιλολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Κάποιοι έγραψαν ότι δεν ήταν η ίδια η Κλίντον αλλά η σωσίας της.
Κάποιοι άλλοι, λένε πως η Κλίντον είναι νεκρή και εμφανίσθηκε μια άλλη. Το #HillarysBodyDouble έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου