Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

 

Βόμβα Κοντομηνά: «Ο Λαζόπουλος είχε κανονίσει με Τσίπρα-Παππά να μου πάρουν το κανάλι και…»

Kontominas-Lazopoulos
Σάλο έχουν προκαλέσει τα
δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, που θέλουν τον Δημήτρη Κοντομηνά να ξεσκεπάζει τον Λάκη Λαζόπουλο, ως προς τις τηλεοπτικές άδειες.Μπορεί ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς να βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στην Αμερική, για επαγγελματικούς λόγους, αυτό όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mononews.gr, δεν τον εμπόδισε να ξεσπάσει κατά του “εκλεκτού” του μέχρι πρότινος και άτυπου συμβούλου Λάκη Λαζόπουλου.

Το προ ημερών άρθρο του δημοφιλούς καλλιτέχνη στην ιστοσελίδα Altsantiri.gr αποδείχθηκε το κερασάκι στην τούρτα, από την στιγμή που έγινε γνωστό στον κ. Δημήτρη Κοντομηνά.
Σύμφωνα με το mononews.gr, ο επιχειρηματίας φέρεται να εκστόμισε βαριές εκφράσεις κατά του Λαζόπουλου σε πολύ στενό κύκλο λέγοντας μάλιστα ότι “Έχει συμφωνήσει με τον Τσίπρα και τον Παππά να μου πάρουν το κανάλι και να το δώσουν στον Καλογρίτσα”.
Η φράση του δεν άργησε σύμφωνα με το παρασκήνιο να φτάσει στα αυτιά του Λαζόπουλου, ο οποίος φημίζεται για την ψυχραιμία του σε δύσκολες καταστάσεις και δεν προτίθεται να κάνει οποιαδήποτε κίνηση, όχι τουλάχιστον πριν την επιστροφή Κοντομηνά.
Όπως αναφέρει το mononews.gr, τότε είναι που θα επιδιώξει άμεσα να τον συναντήσει, αφού πιστεύει ακράδαντα ότι δεν φταίει σε τίποτε, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την χαμένη τηλεοπτική άδεια.
Θεωρεί άδικη την επίθεση στο πρόσωπό του, ενώ την ίδια στιγμή δέχεται έντονη κριτική για το περίφημο τελευταίο άρθρο του με τίτλο “Εκεί στον Alpha”.
Ένα άρθρο, το οποίο στηρίζει για πολλοστή φορά την κυβέρνηση και τον περίφημο διαγωνισμό, ενώ ασκεί κριτική στους δημοσιογράφους των καναλιών λέγοντας ότι συγκάλυπταν τις κυβερνήσεις βρίσκοντας τα όλα φυσιολογικά.
Παράλληλα στο ίδιο άρθρο αφήνει κατά τι αιχμές με φράσεις όπως “οι παίχτες έπρεπε να είναι μελετημένοι και να παίξουν σωστό παιχνίδι” για την τακτική με την οποία κινήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού κ. Δημήτρης Φουρλεμάδης.
Ο επιχειρηματίας πάντως δεν θέλει – λένε οι καλά γνωρίζοντες – ούτε να ακούει το όνομα του δημοφιλούς κωμικού τις τελευταίες εβδομάδες. Θεωρεί όπως εικάζει το περιβάλλον του ότι ο Λαζόπουλος με τις παραινέσεις του για “φιλική” αντιμετώπιση της Κυβέρνησης από τον Alpha αλλά και με τις δικές του εκπομπές, οι οποίες αποθέωναν τον Αλέξη Τσίπρα και τον νέο αέρα διακυβέρνησης, τον οδήγησε τελικά σε έναν δρόμο που φαντάζει προς το παρόν αδιέξοδος.
Μετάνιωσε που τον εμπιστεύθηκε διαρρέει το περιβάλλον του μόνο που χρειάστηκε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να ακούσει πολλά “Θα,θα,θα,…” και τελικά να διαπιστώσει την πικρή αλήθεια.
Ο κ. Κοντομηνάς μάλιστα, “έφριξε” από την πρόταση Καλογρίτσα σύμφωνα με τους γνώστες και το παρασκήνιο που βγήκε από την συνάντηση, αφού ο νέος παίχτης του ζήταγε σχεδόν να “παραδώσει” τον Alpha σε αυτόν, για να μετατραπεί άμεσα σε “κόκκινο” κανάλι.
Είναι αποφασισμένος να κάνει ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να κρατήσει τον σταθμό και θεωρείται σίγουρο ότι θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχίσει ο σταθμός να λειτουργεί, κάτω από την δική του ιδιοκτησία.
Πάντως με δεδομένες τις παρούσες συνθήκες θεωρείται μάλλον απίθανο να δούμε σύντομα “Αλ Τσαντίρι” στις οθόνες μας, αφού οι σχέσεις των δύο ανδρών θεωρούνται “κατεψυγμένες” την δεδομένη στιγμή.
Ο κ. Κοντομηνάς φεύγοντας άφησε σαφή εντολή για σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, μετά την μερική επί σειρά μηνών “στήριξη” που της παρείχε και την ουδέτερη στάση σε θέματα που άλλοι σταθμοί όπως ο ΣΚΑΙ και το MEGA “χτυπούσαν” αλύπητα.
Κάποιοι το πάνε ακόμη πιο μακριά. Λένε ότι την ημέρα που ο Λάκης Λαζόπουλος άργησε να πάει στην συγκέντρωση των εργαζομένων του σταθμού, αυτό δεν έγινε τυχαία.
Ήταν τέτοια τα νεύρα που είχε ο κ. Κοντομηνάς προς το πρόσωπό του, ώστε φέρεται να επέλεξε μια καθυστερημένη είσοδο στην αίθουσα προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν ξέσπασμα του προέδρου μπροστά σε όλους.
Μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, αν το τεντωμένο σκοινί πάνω στο οποίο βαδίζει η σχέση των δύο ανδρών αυτή την περίοδο, θα σπάσει εντελώς η αν θα υπάρξουν γέφυρες επανασύνδεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου