Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ..".Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ"....ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΤΩΡΑ!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ! Η Αριστερά πάει καλά όταν…

Handover ceremony at the Ministry of Finance in Athens, Greece on July 6, 2015. / ???????? ???????? ??? ????????? ??????????? ???? 6 ??????? 2015.
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στην Ολομέλεια για την αξιοποίηση του Ελληνικού ανέφερε πως «αυτή η ιδιωτικοποίηση είναι μέρος του συμβιβασμού που κάναμε στην διαπραγμάτευση και το είπαμε καθαρά στις εκλογές…» και πρόσθεσε «εμείς μέσα στον Οκτώβριο θα κάνουμε στο συνέδριο μας την κριτική μας και θα δούμε σε ποια πράγματα αυτόν τον ένα χρόνο που είμαστε στην κυβέρνηση πήγαμε καλά και που δεν πήγαμε…»

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος επέκρινε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως « βλέπω ότι έχετε πάρει πολύ θάρρος, αλλά είναι πολύ λάθος να παίρνετε θάρρος από αυτά που γράφουν οι εφημερίδες… είναι λάθος ο ένας να κάθε απέναντι στον άλλο και να διαβάζετε ότι γράφουν οι εφημερίδες και να νομίζετε ότι έτσι είναι τα πράγματα…»
Ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος μάλιστα, έκανε και μια ανάλυση για την πορεία της οικονομίας και την Αριστερά λέγοντας πως «δεν ισχύει ότι η Αριστερά πάει καλά όταν η οικονομία δεν πάει καλά. Τότε οι πολίτες στρέφονται σε πιο συντηρητικές επιλογές. Η Αριστερά πάει καλά όταν η οικονομία ανεβαίνει…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου