Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

TA TREXONTA....NEA


NORMAN ATLANTIC: ΕΣΒΗΣΑΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ
Όλες τις πυρκαγιές στο πλοίο Norman Atlantic, το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Μπρίντιζι έχουν καταφέρει να σβήσουν οι Ιταλοί πυροσβέστες.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την ΤΡΙΤΗΒελτιώνεται ο καιρός την Τρίτη στην Δυτική ,την Κεντρική και Βόρεια χώρα αλλά... στα νότια θα συνεχιστούν οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες.Πολύ θυελλ...περισσότερα.. PRESS-GR.blogspot.com

Nissan και NASA, ενώνουν τις δυνάμεις τους Η Nissan και η NASA, ανακοίνωσαν από κοινού τη δημιουργία ενός πενταετούς ερευνητικού πλάνου συνεργασίας στην έρευνα και ανάπτυξη συστημάτων αυτόνομης οδήγησης σε οχήματα, με μελλοντικές βλέψεις και στην εμπορική εφαρμογή της τεχνολογίας αυτής.   
Ακέφαλη σορός γυναίκας στο ΦαρμακονήσιΠροανάκριση διενεργείται για τον εντοπισμό της σορού μιας γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων στον όρμο Θόλων, στις ανατολικές βραχώδεις ακτές του Φαρμακονησίου.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ PLAYBOY ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ!!! *ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΞΩ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ!* *Πασαρέλα με κουνελάκια του Playboy έχει γίνει το ψηφοδέλτιο του Σαμαρά. Εδώ το καλό πράγμα. Τα θεσπέσια κορμιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου