Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ : ΟΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (18-45 ετών) ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

Το στοιχείο ανέφερε προχθές στο ART channel ο πρέσβης επί τιμή Γιώργος Γεωργίου: οι επισήμως καταγεγραμμένοι μετανάστες που έχουν εισβάλλει στη χώρα μας, και συγκεκριμένα αυτοί που είναι ανάμεσα στις ηλικίες 18-45 ετών...μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν 1.845.000 !!! Οι αντίστοιχοι Έλληνες στην ίδια κατηγορία ηλικιών (από 18-45 ετών) ήταν 1.500.000!!! Ο κ. Γεωργίου διευκρίνισε μάλιστα ότι με τον ρυθμό που γεννούν οι λαθρομετανάστες και με την αντίστοιχη υπογεννητικότητα που παρουσιάζουν οι Έλληνες, η ψαλίδα αυτή έχει ήδη μεγαλώσει προς όφελος των αλλοδαπών! Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες πολίτες, στις ηλικίες 18-45 ετών, στην πιο παραγωγική δηλ. περίοδο της ζωής τους, είναι ήδη μειονότητα στον τόπο τους! 
Οι λαθρομετανάστες θα εξαφανίσουν το ελληνικό έθνος, μιας και σύμφωνα με όσα θα κάνουν εφεξής οι κυβερνώντες, δίνοντας την ελληνική ιθαγένεια στους αλλοδαπούς, είναι βέβαιον ότι το ελληνικό έθνος θα χαθεί σε ελάχιστες δεκαετίες!

Βρε με τις σπείρες λαμόγιων που λυμαίνονται τον τόπο χρονίως... δεν πρόκειται να βγούμε σε ξέφωτο ...εκτός κι αν μπουζουριάσουμε ΟΛΟΥΣ τους γειτονές μας ...που τα τρώγανε μαζί με το ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου