Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΤΖΙΑ ...ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΟΝ... ΚΑΝΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!ΜΕΓΑΣ ΚΑΒΓΑΣ  ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΚΟΤΖΙΑ! ΣΥΝΑΡΠΑΣΙΚΟ!
Αφορμή αποτέλεσε ανάρτηση του νέου υπουργού Εξωτερικών για την «δημοκρατική εξωτερική πολιτική»...Να απαντήσει στις κατηγορίες περί εξαγορασμού του από τον Πούτιν τον κάλεσε ο βουλευτής της ΝΔ

Άγριος καυγάς μέσω Twitter ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή αποτέλεσε η ανάρτηση του Νίκου Κοτζιά μετά την γεμάτη ένταση τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι το «σύστημα εξάρτησης ήδη ενοχλείται από δημοκρατική εξωτερική πολιτική.Βρίζει ασύστολα. Επιδιώκει με πολυειδή ψεύδη να καλύψει ραγιαδισμό του».
Για τη φράση «δημοκρατική εξωτερική πολιτική» ζήτησε διευκρινίσεις ο βουλευτής της ΝΔ καλώντας επίσης τον υπουργό Εξωτερικών να δώσει εξηγήσεις στις κατηγορίες ότι «σας έχει εξαγοράσει ο Πούτιν ή έστω στενοί του σύμβουλοι».


«Δεν με ακούς!Σου είπα πριν 2 χρόνια ότι είναι καλό να πουλάς βιβλία, καλύτερα,όμως,θα ήταν να διαβάζεις και κανένα βιβλίο» ήρθε η οργισμένη απάντηση του Νίκου Κοτζιά ο οποίος συνέχισε τις αναρτήσεις του σχετικά με την εξωτερική πολιτική διαμηνύοντας ότι «δεν μασάω».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου