Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΉ Ο ΣΑΜΑΡΟΦΟΡΕΑΣ...

Δεν παρέδωσε στον Τσίπρα ο Σαμαράς

Απόντες


Για πρώτη φορά ο νέος πρωθυπουργός δεν συναντήθηκε με τον απερχόμενο πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου ως είθισται στην διαδικασία παράδοσης - παραλαβής
.
Από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά ανακοινώθηκε πως τον νέο πρωθυπουργό και το επιτελείο του θα ενημερώσει ο Κώστας Μπούρας, διευθυντή του γραφείου του απερχόμενου πρωθυπουργού.  Σύμφωνα με ορισμένες πηγές «ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να μην υποδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου γιατί δεν άντεχε το πλάνο του απερχόμενου». Όταν ο Κώστας Μπούρας ρωτήθηκε από δημοσιογράφο «πού πήγε ο πολιτικός πολιτισμός τον οποίο ευαγγελιζόσασταν ως χθες;» εκείνος απάντησε ότι δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα.
Στη συνέχεια συνεργάτης του πρωθυπουργού διέρρευσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε απαιτήσει να μην παρίσταται ο Αντώνης Σαμαράς, πληροφορία ωστόσο που διαψεύδουν κατηγορηματικά από την Κουμουνδούρου. «Αυτό που συνέβη ήταν πρωτόγνωρο. Δεν υπήρχε κανείς από την προηγούμενη κυβέρνηση να υποδεχτεί το νέο πρωθυπουργό. Είναι ενδεικτικό του πολιτικού πολιτισμού τους» αναφέρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτουν:
«Ξεναγηθήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου από δύο υπαλλήλους, ευγενέστατους. Ο διευθυντής του γραφείου Σαμαρά Κώστας Μπούρας μας είπε ότι όλα τα έγγραφα έχουν ήδη μεταβιβαστεί στα αρμόδια υπουργεία. Ακόμη και τα συρτάρια είναι άδεια. Δεν έχει τίποτα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Δεν έχει ούτε σαπούνι στην τουαλέτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου