Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!


ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ!
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ή ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΌΣ


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ!

( Η ορντινάτσα Παπούλιας και τα ΠΑΣΟΚΙΑ ..κάνανε πολλή καλή δουλειά στον ενταφιασμό της Β.Ηπείρου… Και φυσικά δεν αθωώνουμε τους Νεοδημοκράτες και τον θλιβερό …Βενιζέλο-Τούρκογλου εφένδη!).

Στις 11 Ιανουαρίου γίνονται εκλογές στο μεγαλύτερο σωματείο Ελλήνων την γνωστή και εν πολλοίς αμαρτωλή ΟΜΟΝΟΙΑ. Στα τελευταία 20 χρόνια οι διοικήσεις του σωματείου που παριστάνει τον εκπρόσωπο του ελληνισμού,με τη συνεργασία των φαύλων πολιτικών της Αθήνας πέτυχαν το μέγιστο: Το Βορειοηπειρωτικό να έχει ενταφιαστεί! Σκεφθείτε, θυμηθείτε απλά: 
Πότε ακούσατε τα χρόνια αυτά να μιλάει κάποιος από τους καραγκιόζηδες της "Ομόνοιας" και τους ξεφτίλες των Αθηνών για Βόρειο ΄Ηπειρο; 



Αντίθετα πασχίζουν να ονοματίζουν τα ηπειρωτικά ελληνικά έδάφη ως …Νότια Αλβανία! Και το χειρότερο: Ο Φαύλος και όργανο των Αμερικάνων γκανγκστερς Μίστερ ΡΑΜΑ..( το παίζει πρωθυπουργός της Αλβανίας ως γνωστόν) υιοθέησε τον δικό μας Καλλικράτη… με αποτέλεσμα να διασπαρεί ο Ελληνισμός της Β.Ηπείρου και, βασικά κλάψτα …Χαράλαμπε… Οι πουτανίτσες της πολιτικής των Αθηνών..κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν! Τέτοια η τραγωδία με τα λαμόγια Αθηνών και του Συλλογάκου..”Ομόνοια”, με τους θλιβερούς μικροπολιτικάντηδές της ! 
Κι όμως αν οι Βορειοηπειρώτες σοβαρευτούν μπορούν να θάψουν δια παντός τους φαύλους που εμπορεύονται την εθνική ..προαιώνια οντότητά τους και τους πουλάνε …Μούσι…για να τα κονομάνε αυτοί με το χωριάτικο καθεστώς των Μεμέτηδων-πλακατζήδικων πολιτικών των Τυράνων..τύπου Ράμα!


Στις 11 Ιανουαρίου... Εαν αναδειχτεί ο Λεωνίδας Παππάς πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  πραγματικά θα είναι η ταφόπλακα του Ελληνισμού της Αλβανίας ....
Η Εθνική Ελληνική Μειονότητα έχει ανάγκη και αναζητά μια νέα φωνή ,οικεία  γενναία, άφθαρτη !!!
Υπογράφουμε κάθετα:

"Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 2015 !"


Ο Βασίλης Κάγιος το όνομα του, έχουν κάθε λόγο πολλοί να αισθάνονται ικανοποίηση σε πολιτικό επίπεδο και ειδικότερα εμείς οι Βορειοηπειρώτες .
O Βασίλης είναι ένας από τους 2 νέους υποψήφιους προέδρους της Ομόνοιας που διεκδικούν στον δεύτερο γύρο - τη θέση του Γενικού Πρόεδρου της Ομόνοιας το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 .
Ο 29χρονος Βασίλης Κάγιος έχει γεννηθεί στις 06/06/1986 στους Αγίους Σαράντα κατάγεται από την Κάτω Λεσινίτσα,και από την μεριά της μητέρας του από τους Βουλιαράτες της Άνω Δρόπολης. Το έτος 1991 εγκαταστάθηκε με την οικογένεια του στο Κρανίδι Αργολίδας όπου και ολοκλήρωσε το δημοτικό .Το 1998 επέστρεψε στα πατρώα εδάφη ,στους Αγίους Σαράντα, όπου και συνέχισε την εκπαίδευση του στο Οκτατάξιο(Γυμνάσιο) στο Σχολικό συγκρότημα <<Αντεμ Σιέμε>> και εν συνεχεία στο Γενικό Λύκειο <<Χασάν Ταχσίνι>> .Ολοκληρώνοντας την Δ/ΘΜΙΑ εκπαίδευση , απέκτησε πτυχία τελειοποίησης της αγγλικής γλώσσας και της χρήσης υπολογιστών εκ του Bornemouth,Αγγλίας.
Το έτος 2004 έγινε δεκτός στο Πολυτεχνείο Τιράνων Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών οπού και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το έτος 2009. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία τον Ιούλιο 2009 στην Κατασκευαστική Εταιρεία “ARTI shpk” ως Βοηθός (μηχανικός κατασκευής & μηχανικός ασφαλείας) στην κατασκευή του Δρόμου ”Τσούκα-Εξαμίλια-Μπουτρίντι & “Κρανιά-Κονίσπολη” ο οποίος και αποπερατώθηκε τον Αύγουστο 2010. Εν συνεχεία, εργάστηκε ως Μηχανικός Κατασκευής για λογαριασμό της εταιρείας «AEGEK Κατασκευαστική Α.Ε» στην κατασκευή του Δρόμου “Ντάμες-Τεπελένι” εώς το Σεπτέμβριο του έτους 2011. Ένα μήνα αργότερα ανέλαβε την κατασκευή του νέου Λιμένα των Αγίων Σαράντα ως Μηχανικός Κατασκευής και Ασφαλείας της «IONIOS Κατασκευαστικής Α.Ε.» ολοκληρώνοντας το άνω έργο τον Ιούνιο του έτους 2013. Από τον Ιούλιο του έτους 2013 έως σήμερα εργάζεται στην οικογενειακή κατασκευαστική εταιρεία «Kajo Konstruksion Shpk» ως Πολιτικός Μηχανικός στον τομέα μελετών και κατασκευών.

Η δράση του 29χρονου σήμερα υποψηφίου πρόεδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ,έγινε ευρέως γνωστή ,μετά τη συμμετοχή του στη Γενική Συνδιάσκεψη Νεολαίας ΣΑΕ που έλαβε χώρα στη Φρανκφούρτη το 2009 ως Εκπρόσωπος της Νεολαίας Ομόνοιας όντας ακόμη φοιτητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Τιράνων. Διετέλεσε επίσης Εκπρόσωπος της Νεολαίας Ομόνοιας στη Γενική Συνδιάσκεψη Νεολαίας Πανηπειρωτικής που έλαβε χώρα στη Φρανκφούρτη το 2010 και σε άλλες αντίστοιχες Συνδιασκέψεις. Επιπροσθέτως, το έτος 2013 έλαβε το χρίσμα του Υποψήφιου βουλευτή ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ Νομού Αυλώνας. Προσφάτως εξελέγη Πρόεδρος Παραρτήματος Ομόνοιας Αγίων Σαράντα.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Βασίλης είναι αρκετά προσγειωμένος , με σπάνιο ήθος και ταπεινοφροσύνη πράγμα σπάνιο στις μέρες μας ,όπου το τουπέ και το δήθεν υφάκι μερικών μας κάνει να αηδιάζουμε γενικώς και ανεξαιρέτως. Ο πονεμένος τόπος και τα αλύτρωτα εδάφη μας , όπου έχουν βαφτεί με την πορφύρα των θυσιών των προγόνων μας , δεν σηκώνει πια στρουθοκαμηλισμούς ανείπωτης δειλίας . Ο τόπος μας αποζητά νέους με μέλλον και όχι με <<ά-γνωστό παρελθόν>> βυθισμένο στα σκοτεινά μονοπάτια των <<Φαρισαίων >> - γεμάτο εγωισμό και υπερηφάνεια .
Η ταπείνωση προηγείται της δόξας και ο εγωισμός της καταστροφής Π.Δ.
Καλή επιτυχία Βασίλη !

"Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 2015 !"


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΓΙΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!

Δυναμικός και με οράματα για τη Βόρειο ΄Ηπειρο… Καμιά σχέση με τα λαμόγια του παρελθόντος της θλιβερής ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ! Τονίζει ο κ. Β.Κάγιος στην ομιλία του!

Ακολουθεί η ομιλία του υποψήφιου Γενικού Πρόεδρου Ομόνοιας, Βασίλη Κάγιου , στην 9η Συνδιάσκεψη της Ομόνοιας στις 20 Δεκεμβρίου 2014 :
‘’Αξιότιμοι Συνέλληνες,
Η Ιστορία απέδειξε πως το να είσαι Έλληνας δεν είναι απλώς ένα γεγονός , είναι ένα
πεπρωμένο. Σήμερα καλούμαστε να σταθούμε αντάξιοι αυτού του πεπρωμένου και να
αποφασίσουμε, να ψηφίσουμε για ένα μέλλον με εθνική αξιοπρέπεια.
Καλούμαστε να εκλέξουμε Γενικό Πρόεδρο της Ομόνοιας, αποδεικνύοντας πως η Ελληνική
Μειονότητα, παρά της αντιξοότητες , μπορεί να αλλάξει τη ροή της ιστορίας που μας
θέλει σιωπηλούς και αμέτοχους απέναντι στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, στη
διάβρωση της εκπαίδευσης στην ελληνική γλώσσα και στη λήθη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Διότι ναι, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και η επιβίωση είναι
μια θαρραλέα πράξη. Η ελληνική μειονότητα όμως μπορεί μα και πρέπει να τα καταφέρει .
Έφτασε η ώρα να αποδείξουμε πως η ισχύς μας, βρίσκεται στην ενότητα μας,θυμηθείτε πως κάποτε όλα φάνταζαν αδύνατα μα στην πραγματικότητα το αδύνατο για τον Ελληνισμό της περιοχής είναι απλώς αυτό που δεν έχει συμβεί ακόμη…
Πέρα όμως και πάνω απ τους υπάρχοντες προβληματισμούς.. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί τη λήξη της θητείας στην ηγεσία της Ομόνοιας , για έναν ικανό πολιτικό , έναν σπουδαίο Έλληνα που διδάσκει στην Ελληνική Μειονότητα πως δεν πρέπει να παρακαλάς για κάτι που έχεις τη δύναμη να κερδίσεις, που δίδαξε στην
Ελληνική Μειονότητα πως το ζητούμενο δεν είναι, ποιος ,θα μας επιτρέψει να κάνουμε κάτι ,αλλά το ,ποιος, θα μας σταματήσει.

Ο λόγος φυσικά για τον Πρόεδρο. Τον κ. Βασίλη Μπολάνο, ο οποίος παραδίδει μαθήματα πατριωτισμού ,πολιτικής αξιοπρέπειας και εθνικής υπερηφάνειας. Λέει:
Ήταν και παραμένει τιμή μου να
συνυπάρχουμε στον ίδιο χώρο. Όπως είναι κατανοητό το έργο του απερχόμενου προέδρου και του επερχόμενου διοικητικού συμβουλίου είναι δυσχερές γιατί θα πρέπει να σταθεί αντάξιο των προκατόχων τους.

Μη δεχθείτε ανθρώπους που ανταλλάσσουν με προνόμια την εθνική τους συνείδηση γιατί ανταλλάσσουν και την αξιοπρέπεια τους. Άτομα με υψηλό φρόνημα και εθνική ευσυνειδησία δεν είναι απλώς απαραίτητα για τη ζωή της Ομόνοιας, είναι η Ζώη της Ομόνοιας ,για να επιβιώσει ,για να συνεχίσει να χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού στην Αλβανία .

Σας καλώ, επισημαίνει ο κ. Βασίλης Κάγιος για μια ακόμη φορά να μας βοηθήσετε να επαναφέρουμε το όραμα της εθνικής αξιοπρέπειας εκεί που δικαιωματικά ανήκει και να αποδείξουμε στους πολέμιους μας πως έστω και ένας άνθρωπος με θάρρος αποτελεί πλειοψηφία..Σας ευχαριστώ!”

Κρίσιμες τελικά οι εκλογές στην ΟΜΟΝΟΙΑ… Στους Βορειοηπειρώτες εναπόκειται να καταλάβουν… ΄Ολος ο Ελληνισμός οδηγείται σε αφανισμό! Ο Κάγιος αποτελεί μια ελπίδα να διώξει τη μούργα του χθες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Αλήθεια ρωτάμε: Ομόνοια είναι ή… διχόνοια; Διότι εδώ και 20 χρόνια δουλεύει τον ελληνισμό … για να βολεύονται κάποιοι του Δ.Σ; και να παριστάνουν.. τον Ελληνα… ενώ τα μασάνε από τους Αλβανούς… αλλά και από τους μαλάκες του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών; Δυστυχώς έτσι είναι!
Αλλά πια στις 11 του Γενάρη, αυτές οι ασχήμιες των τυχοδιωκτών και καταφερτζήδων πρέπει να κοπούν δια παντός !
΄Ισως αν εκλεγεί ο Βασίλης Κάγιος ..μπορεί κάτι να φέξει για τους Βορειοηπειρώτες.Νέος είναι και σίγουρα όχι λαμόγιο όπως οι χωριάτες της Ομόνοιας που παριστάνουν τον πολιτικό και τον ΝΤΑΒΑΤΖΗ του ελληνισμού! 

Αν όχι …χαιρέτα μας τον πλάτανο.. Δεν θα υπάρχουν πια Βορειοηπειρώτες!Αυτή είναι η αλήθεια… Και γιατί …δεν ακούτε για Βόρειο ΄Ηπειρο ..το παραμικρό, εδώ και 20 χρόνια! 
ΑΠΑΝΕΙΣΤΕ…ΡΕ!
ΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ πως λειουργούν οι ...Μεμέηδες, τύπου Ράμα αυτού του βλαχαδερού που παριστάνει τον πρωθυπουργό της αστείας Αλβανιας; 

Ανταπόκριση από τον ΒΙΚΤΩΡΑ ΔΕΔΕ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου