Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ:

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
Η ΚΑΜΑΡΙΛΑ-ΣΑΠΙΛΑ ΕΦΥΓΕ... Η ΑΛΛΑΓΗ  ΠΡΟΒΆΛΛΕΙ
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ... Μακάρι αυτό το παιδί ,ο Τσίπρας να σταθεί
στο ύψος της τύχης που του επεφύλασσαν οι Ουρανοί, έστω κι αν
δεν πιστεύει σε Θεό!...
  

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ;

Σήμερα όλοι ψάχνονται να κατανοήσουν το χθεσινό αποτέλεσμα της κάλπης. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μέγα ιστορικό γεγονός. Από τον πόλεμο του   ΄40 ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΑ αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της χώρας κομμουνιστογεννές σχήμα  κι αυτό είναι λίαν σημαντικό...και προμηνύει πολλές και δη "καθεστωτικές" δομικές  αλλαγές.
Μπήκαμε σε μια περίοδο πολιτικών  ανατροπών. Τις έχουμε ανάγκη.. Φτάνει πια η καμαρίλα της δίπολης δεξιάς ή  κεντροδεξιάς., που πέραν του μισού αιώνα -για να μη βάλουμε και τα προπολεμικά χρόνια- κυβερνάει την Ελλάδα  Θα είναι ευτυχές , αν οι κουκουλοφόροι του Τσίπρα, προσμετρήσουν το εθνικό συμφέρον και δράσουν δημιουργικά χωρίς τις αγκυλώσεις των φαιδρών ιδεοληψιών τους, διότι αυτές πολύ απλά έχουν ψοφίσει ιστορικά!
Το ευχόμαστε. Κάτι φέγγει στον ορίζοντα...Και διότι οι πολιτικές ιδεολογίες ουδέποτε κόμισαν ευτυχία, παρά μόνο δυστυχία και πόνους.
Εμείς ως γνωστόν είμαστε   αγρίως πολέμιοι του μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ.. Χρόνια διαλαλούμε την επικινδυνότητά του. Αλλά δεν θα γκρινιάσουμε, προσδωκόντας ότι, το λαχνό που έλαχε στο κόμμα αυτό, θα θελήσει να τον χρησιμοποιήσει επ΄ωφελεία του έθνους.
Α, να και μια ειδησούλα αποκλειστική: Ο Τσίπρας θα αποφυλακίσει τους χρησιαυγίτες εντός των ημερών. Εισηγήτης της ιδέας είναι ο Γλέζος και δεν διαφωνεί ο Τσίπρας...
Είναι βέβαιον ότι η νέα Κυβέρνηση μπορεί να κάνει πολλές κι ευτυχείς τομές.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου