Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ...ΤΣΙΤΑΤΑ:

***Θεοδωράκης και το αυτό της Χάϊδως.. Περίπτωση ..τρέχα γύρευε!Τον βλέπετε παραμιλάει ..διεκδικώντας δα την ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ....όταν τα νούμερα λένε πως η θέση αυτή ανήκει στάνταρ... στη Χρυση Αυγή!..
Ανόητος δεν είναι...ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΛΑΞ με περικεφαλαία!
Μα τι περιμένετε από έναν άνθρωπο που κουβαλάει ...τροβά στην πλάτη του!




ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ... Ο ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ ΤΥΦΛΟΣ!

Μεγάλη φυσιογνωμία ο  Ακαρνάνας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ο νέος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ!... Μάχεται ...δημοκρατικά από φοιτητής... που μάλιστα ήταν φαν -επί Χούντας- του δικού μας μέντορα..ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ! ΔΕΝ ΈΧΑΝΕ ΠΟΤ'Ε... τις διαλέξεις που έδινε Ο ΑΠ.ΒΡΑΧ...  υπερ των τυφλών...Και κάτι είχε καταφέρει εκείνη την εποχή ...επί Χούντας υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης των τυφλών...
Κι όταν παλαιότερα ο Κουρουμπλής ήταν υφυπουργός υγείας επί Ανδρέα Παπανδρέου και του τηλεφώνησε ο Βραχιολίδης...να βολέψει σε κάποιο Ίδρυμα μια ανήμπορη γρηούλα.. ο Παναγιώτης ανταποκρίθηκε αστραπιαία...!! ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ! Τέτοιος άνθρωπος...Σήμερα εκ νέου ο κ. Κουρουμπλής βρίσκεται στα ινία του Υπουργείου Υγείας...Κατέχει ο αντικείμενο άριστα!
Μπράβο στο Τσίπρα ...που τον εμπιστεύθηκε.Είμαστε βέβαιοι ότι ο Παναγιώτης.. θα δώσει ρέστα σε προσφορά στο κρίσιμο αυτό πόστο...ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΑ! Είναι έντιμος και σταράτος! Και θα είμαστε δίπλα του! ... Έως να αποτρελλαθεί παντελώς ο κλόουν Γεωργιάδης!..Ο Μπουμπούκος!



ΠΕΡΙΠΩΣΗ ΚΟΤΖΙΑ...ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ:


Διπλωμάτης υπάλληλος ..που δεν κατόρθωσε όμως, να κάνει κάτι για το ταλαίπωρο αυτό υπουργείο!
Σήμερα, ως το απόλυτο αφεντικό τι θα κάνει; ΄Αλλη μια τρύπα στο νερό;
Έχει ανησυχίες ο άνθρωπος, αλλο αν δεν κατάφερε έως σήμερα να υλοποιήσει τις δοξασίες του. Κατέχει το αντικείμενο των εξωτερικών μας θεμάτων...Λένε πως είναι και καθηγητής! Ε, και;  Το θέμα είναι να είναι ΕΛΛΗΝ στο Υπουργείο Εξωτερικών...Πιστεύουμε ότι θα έχει ξεπεράσει το σύμπλεγμα του διπλωματικού υπαλλήλου και θα αρθεί στο ύψος του!Δειτε κι ένα σημείωμά του:


Πανηγυρισμοί για τα πανηγύρια

Του Νίκου Κοτζιά
Το κόμμα του Μνημονίου πανηγυρίζει. Μπορεί η Ελλάδα να παραδόθηκε, αλλά με αυτή την πράξη «αυτοθυσίας» που τις επέβαλαν οι κυβερνώντες βρέθηκαν λεφτά για τους τραπεζίτες. Ακόμα περισσότερο πανηγυρίζουν οι Παπαδήμος και Βενιζέλος, προκειμένου να ευγνωμονήσουν εαυτόν για αυτή ακριβώς τη δυνατότητα πανηγυρισμών. Όπως μας δήλωσαν οι δύο τους, καθώς και η τρόικα και ο Νταλάρας των τραπεζών, μαζί με τους δημοσιογράφους νεροπίστολα, «η Ελλάδα σώθηκε». Αν δεν κάνω λάθος είναι η έβδομη φορά που αυτοί οι τύποι μας σώζουν. Μάλιστα, μας είπαν «ότι αυτή τη φορά, η συμφωνία είναι καλύτερη από ότι την ανέμεναν». Δεν γνωρίζω το τι ανέμεναν. Αλλά τέτοιες φράσεις μπορούν να διαβαστούν και διαφορετικά: ότι, δηλαδή, ήταν διατεθειμένοι να παραδώσουν και άλλα. Οφείλω να πω, ότι αν επιμένουν να λένε ότι τώρα, αυτή τη φορά, έσωσαν την Ελλάδα, τότε παραδέχονται ότι τις επτά προηγούμενες φορές που δήλωναν ότι μας έσωσαν, είπαν ψέματα, είτε σκόπιμα, είτε από ανικανότητα. Εμείς δε, οι υπόλοιποι, δικαιούμαστε να μην τους πιστέψουμε ούτε αυτή τη φορά. Και αυτό όχι μόνο ως διδαχή πείρας, αλλά και ως αποτέλεσμα μεθοδικής μελέτης των συμφωνηθέντων. Μελέτη από την οποία προκύπτουν δύο πτυχές της συμφωνίας: το πολιτικό σκέλος με τις νομικές του προβλέψεις και το σκέλος των αριθμών.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ...ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΣΑΙ ...ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΣ!


\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου