Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ...ΧΥΜΑ: ΤΟ "ΚΑΛΑΜΙ" ..ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ!


ΠΑΡΕΝΘΕΤΙΚΟ ΜΕΝ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΖΟΥΜΙ ΤΟ ΣΤΟΡΥ:

Τώρα που η διεθνής εμπορική επιχείρηση ''οικουμενικό Πατριαρχείο'' έκανε ''άγιο'' τον ''γέροντα Παίσιο'' (γνωστό και ως ''Παστίτσιο''), που -εκτός των άλλων- ''πολέμησε με τον εθνικό στρατό κατά των κομμουνιστών στον εμφύλιο'', καιρός είναι να κάνει και ''άγιους'' μερικούς ''άρχοντες'', κατά προτίμηση νεόπλουτους ''σφογγοκωλάριους'' από ΗΠΑ, φυσικά με το ανάλογο οικονομικό αντάλλαγμα.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:
Θλιβερό το φαινόμενο της άγνοιας των ''κομμάτων εξουσίας'' περί απόδημου ΕλληνισμούΔιαβάζοντας τις θέσεις ''Νέας Δημοκρατίας'' και ΣΥΡΙΖΑ περί απόδημου Ελληνισμού, διαπιστώνουμε με θλίψη ότι οι συντάκτες τους έχουν εντυπωσιακά μεγάλη άγνοια (γιά να μην χρησιμοποιήσουμε χειρότερη έκφραση αλλά πιό αντικειμενική) γιά τα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού, όπως ψήφος στους απόδημους, (πεθαμένο-κηδευμένο από 2010) ΣΑΕ, ελληνόφωνη εκπαίδευση, Εκκλησία κ.ά. Φαίνεται ότι οι ανεύθυνοι ''ιθύνοντες'' των κομμάτων, έμειναν κάπου μεταξύ δεκαετιών '80 και '90. Απελπιστικά άσχετοι, νομίζουν ότι ο απόδημος Ελληνισμός είναι διαπλεκόμενο πολιτικό-κομματικό... ελλαδιστάν, που μπορούν να...εξαπατούν.
Σημ.: Και το πλέον κωμικό είναι ότι η ιστοσελίδα της ΝΔ περί απόδημου Ελληνισμού, ανανεώθηκε τελευταία φορά παραμονές εκλογών Ιουνίου 2012. Φυσικό κι επόμενο, όταν της αρμόδιας ''Γραμματείας'' ηγείται ο γνωστός ως ''ανέκδοτο'', ο ανίκανος και αποτυχημένος (ως υφυπουργός Εξωτερικών γιά Απόδημους, παλαιότερα), με τον οποίον ακόμα γελά η Ομογένεια, Παν. Σκανδαλάκης.
(Σε επόμενη ανάρτηση οι θέσεις των κρατικοδίαιτων κομμάτων περί απόδημου Ελληνισμού, γιά να γνωρίζουν οι Ομογενείς ανά την υφήλιο, ότι πρόκειται περί άσχετων-γελωτοποιών, ειδικά οι της Ν.Δ., που ''έχουν γράψει την Ομογένεια'' εκεί που αυτοί νομίζουν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου