Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΝΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΟΦΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗΣ σημερινής ΕΛΛΑΔΑΣ!

NIKH ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΜΗ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!-ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!-
Μέγα μάθημα προς τις διεθνιστικές εταιρίες που αλλωνίζνουν στην Ελλάδα και στους μπάσταρδους ΄Ελληνες συνεργάτες τους- Καθίκια του κερατά για λίγα τάλαντα!
agores3
Και η πουτανέσκα COSMOTE-γερμανική εταιρία πια-
στο κόλπο να ανοίγουν τα καταστήματα και τις Κυριακές!

Το στόρυ των Εβραιοσιωνιστών να ...ανοίγουν τα καταστήματα και τις Άγιες Κυριακάδες μας έχει πια ψωφίσει! Κανείς δεν το γουστάρει,..το ευφυές μέτρο- εδώ στην Ελλάδα! Αποδείχτηκε ήδη στην πράξη! Βέβαια κάποιοι εμποράκοι του κώλου λένε διάφορα ...αλλά το πλάνο δεν φτούρησε , όπως φαίνεται από τα στοιχεία!

Ακόμη και ...Οι έμποροι είχαν προτείνει να μη λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα στις 14 του μήνα, παρά μόνο στις 28, καθώς αναμένεται μεγαλύτερη κίνηση στην αγορά, όμως το υπουργείο επέλεξε τη λύση της λειτουργίας για μία ακόμη Κυριακή φέτος τον Δεκέμβριο!

Τελικά το κόλπο με ο έτσι και το αλλιώς...δεν τσουλάει ΚΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΏΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ!

Πάντως, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος στον κλάδο του εμπορίου έχει εξαγγείλει για σήμερα 24ωρη απεργία, εκφράζοντας την αντίθεσή της στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές και στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.
Αυτά και πολλά άλλα περί του θέματος της αλητήριας εισβολής των Κατσαπλιάδων της ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΣΗΣ... να καταλύσουν τις αρχέγονες και πανέμορφες ελληνικές συνήθειες! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ  ΧΘΟΝΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!

sklavenitis
ΤΟ ΠΟΛΥΜΑΡΚΕΤ ..ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ- ΕΠΙΜΕΝΕΙ , εν αντιθέσει με άλλους τσίφτες  ..παντοπωλών...στο ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΈΣ. Προς τιμή τους!
ΟΙ ΔΡΑΧΜΟΦΑΓΑΔΕΣ ...ΟΙ  ΑΛΛΟΙ ΚΑΚΟΡΊΖΙΚΟΙ.. ΘΕΛΟΥΝ ,ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ...
Μα τόσο λιγδιάρηδες είναι; ΤΑ ΚΟΘΟΝΙΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου