Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ..ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!- ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ..Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ ΚΟΥΖΟΥΛΟΣ!

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ 50% ΤΩΝ 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

astynomia2
























Παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες των ψοφοδεξιών να καλοπιάσουν και να προσεταιριστούν –με χίλιους δυο τρόπους-τους αστυνομικούς, η συντριπτική πλειοψηφία τους, τους γύρισε την πλάτη και ξαναψήφισε Χρυσή Αυγή.

ΔΕΝΔΙΑΣ ...Ο ΚΟΥΖΟΥΛΟΣ ΤΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ!
Έτσι, στα εκλογικά τμήματα που βρίσκονται κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας και στα οποία ψηφίζουν περίπου 3.000 αστυνομικοί που είναι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ήταν εντυπωσιακά σε σχέση με τα υπόλοιπα εκλογικά τμήματα.
Για παράδειγμα, στο 8010 εκλογικό τμήμα της οδό Αμπελακίων, η Χρυσή Αυγή έλαβε 15,04%, ενώ το 2012 που δεν ψήφιζαν εκεί οι αστυνομικοί είχε πάρει 6,32%.
Τα ίσια και στο 802ο εκλογικό τμήμα, όπου η Χρυσή Αυγή πήρε τώρα 14,37%, ενώ το 2012 είχε πάρει 4,47%.
Επίσης, στο 8030 , εφέτος η Χρυσή Αυγή πήρε 13,3%, ενώ το 2012 είχε πάρει 7,67%.
Σύμφωνα με υπολογισμούς, το 40-50% των αστυνομικών, ξαναψήφισε Χρυσή Αυγή…
Περίεργο! Όχι διότι ψήφισε Χρυσή Αυγή αυτό το 50%, αλλά γιατί δεν ψήφισε και το υπόλοιπο 50%…
(ΥΓ): Ανάλογη εκλογική συμπεριφορά υπήρξε και από τους υπόλοιπους ένστολους, αλλά δεν υπάρχουν δείγματα για την ψήφο τους, καθότι δεν ψηφίζουν μαζικά στα ίδια εκλογικά τμήματα, όπως οι αστυνομικοί της Αθήνας… Προς μεγάλη απογοήτευση των κομμάτων του κατεστημένου, και ειδικώς της ψηφοδεξιάς βεβαίως-βεβαίως…


dendias3 
Μ’ ένα… nonpaper απάντησε το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ στα δημοσιεύματα του τύπου (που βασίστηκαν στα αποτελέσματα των εκλογών στα συγκεκριμένα τμήματα που ψήφιζαν οι ετεροδημότες αστυνομικοί…), αμφισβητώντας την ψήφο της μεγάλης πλειοψηφίας των αστυνομικών στην Χρυσή Αυγή (είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που υπουργείο ασχολείται με την ψήφο των υπαλλήλων του…). Ομοίως έπραξε και ο «πολύς» Δένδιας, σε συνέντευξή του στο καθεστωτικό «Βήμα». Για να πάρει την εξής πληρωμένη απάντηση:  
«…Ωστόσο  από αναλυτές επισημαινόταν ότι  «τα εκλογικά τμήματα όπου παρουσιάζεται το φαινόμενο της υπερψήφισης της «Χρυσής Αυγής» και όπου δίνουν μαζικά παρών -βάσει ειδικών εκλογικών καταλόγων – ετεροδημότες αστυνομικοί είναι 18 και όχι «δύο τρία», όπως σημείωσε ο κ.  Δενδιας. Επιπλέον δεν προκύπτει ότι σε κανένα από αυτά τα τμήματα των Αμπελοκήπων ψήφιζαν βάσει ειδικών εκλογικών καταλόγων στρατιωτικοί, όπως ανέφερε ο υπουργός. Και αυτό γιατί οι ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι καταρτίζονται για ψήφο σε γειτονικά τμήματα από εκεί που υπηρετούν στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί κλπ.  Στα εκλογικά τμήματα κοντά στην  ΓΑΔΑ στους Αμπελόκηπους δεν υπάρχει καμία στρατιωτική υπηρεσία ώστε να δικαιολογείται μαζική ψήφος στρατιωτικών βάσει ειδικών καταλόγων. Μπορεί σε κάποια από αυτά τα τμήματα να ψήφισε στρατιωτικός ως «ιδιώτης», όπως εξάλλου κάποιοι  στρατιωτικοί μπορεί να ψήφισαν ιδιωτικά και μεμονωμένα και στα γειτονικά τμήματα όπου η Χρυσή Αυγή πήρε 7-9%. Η ψήφος των αστυνομικών στα συγκεκριμένα 18 τμήματα έκανε την διαφορά».
Γιατί άραγε καίγεται ο Δένδιας για την ψήφο των αστυνομικών και προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο; Διότι ξέρει πολύ καλά, ότι τα μεγάλα αφεντικά δεν αρκούνται μόνο στις καλές προθέσεις υποταγής προς τις θελήσεις τους, του κάθε πολιτικού. Θέλουν και αποτελέσματα, αλλιώς τον πετάνε σα στυμμένη λεμονόκουπα και βρίσκουν άλλον καλύτερο και αποτελεσματικότερο στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Και ο Δένδιας φέρνει συνεχώς τα αντίθετα αποτελέσματα των προσδοκώμενων… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου