Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!

Από την αδελφή έγκριτη ιστοσελίδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ***


ΥΠΟΥΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ COLGATE! ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΪΟΝ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ...


***ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΗΡΗΤΗΣ": Ένας ...επολοχίας από ο Χαλκούτσι!!!

Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" καλεί όλους τους Έλληνες να προβούν άμεσα σε Μποϊκοτάζ σε όλες τις οδοντόκρεμες Colgate
Ανακαλύψαμε κάτι το ανατριχιαστικό μέσα στα Ελληνικά Σούπερ Μάρκετ.
Η γνώστη οδοντόκρεμα Colgate που μπαίνει σε περισσότερα σπίτια, έκανε μια απίστευτα προκλητική κίνηση απέναντι στο ανυποψίαστο Ελληνικό καταναλωτικό κοινό...

Πάνω στην συσκευασία, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες αναφέρεται σε περίοπτη θέση το λογότυπο ενός Σκοπιανού Οδοντιατρικό Συλλόγου, με την κατάπτυστη επωνυμία:”Macedonia Dental Society”
Δηλαδή πάνω τις οδοντόκρεμες που μπαίνουν στα στόματα των Ελλήνων, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ το όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ως όνομα των Σκοπιανών. Οι Σκοπιανοί οδοντίατροι εγκρίνουν την οδοντόκρεμα ως “Μακεδόνες” πια, με το “έγκριτο”, σχετικά ανύπαρκτο, Οδοντιατρικό τους Σύλλογο.
Σημειολογικά αν το πιάσουμε, όχι απλά μας υποχρεώνουν να κάνουμε θέμα της ονομασίας “γαργάρα”,αλλά μας αναγκάζουν να πλένουμε τα δόντια μας μ’ αυτό.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:
Ως Έλληνες Πολίτες στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και όπου το παιχνίδι παίζεται στις λεπτομέρειες, οφείλουμε:
Να ενημερώσουμε γνωστούς και φίλους με emails για την εν λόγω δημοσίευση.
Να επικοινωνήσουμε άμεσα με την γραμμή υποστήριξης της ανίερης Colgate – Palmolive, τηλέφωνο 800-11-25100 ή με e-mail.
Να τους πούμε με όλη μας την δύναμη, ότι αν δε αποσύρει άμεσα το προϊόν, ζητώντας συγνώμη δημοσίως θα προβούμε σε μαζικό Μπουκοτάζ, όλων των προϊόντων.
Να επικοινωνήσουμε άμεσα, με τα σούπερ μάρκετ και να μιλήσουμε με ανώτερα στελέχη για το πρόβλημα, έτσι ώστε να αποσύρουν όλα τα ανθελληνικά προϊόντα από τα ράφια.
Να επικοινωνήσουμε τους Ιατρικούς, στους Οδοντιατρικούς Συλλόγους για το λογότυπο τους, ψευδεπίγραφου σκοπιανού οδοντιατρικού συλλόγου, που σφεταιρίζεται το όνομα της Μακεδονίας και την Ιστορία μας. Να πείσουμε έτσι ώστε να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες.
Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής:
Τηλ.: 210-38 21 109 / 210 38 06 668
Fax.: 210-38 33 788
Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσ/νίκης:
Τηλ.: 2310- 23 76 60
Fax.: 2310- 28 43 70
__________________
ΠΕΡΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...
 "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"!
***Πρέπει να γνωρίζετε ότι ο τίτλος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, ως εφημερίδα πρωτακαθιερώθηκε στην ΕΛΛΑΔΑ αποκλειστικά  από μας το έτος 1969! ΄Ομως κάποιο μαγκάκι- καραβάνα του στρατού-επιλοχίας ήταν- που μόλις συνταξιοδοτήθηκε - ως γνωστόν οι στρατιωτικοί παίρνουν σύνταξη  στα σαράντα τους... προφανώς λόγω των ύψιστων υπηρεσιών τους προς το Έθνος! Κι ο εκ Χαλκουτσίου Αττικής τσίφτης επιλοχίας , επειδή ξυνώτανε... είπε να εκδώσει τοπική εφημερίδα με τον δικό μας... τίτλο... Συνταγματικό δικαίωμά ασφαλώς...Η ΌΠΟΙΑ ΈΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΟΥ! 

Πλήν όμως είχε μαλάκα δικηγόρο... που του συνέστησε να ονοματήσε Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕ  τον δικό μας τίτλο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ... επειδή η μερίδα μας στο Υπουργείο Εμπορίου δεν είχε ανανεωθεί! Πρόκειται για νομοθετική μαλακία... Τι πάει να πεί ανανέωση σήματος... όταν εγώ ονοματίζομαι ΤΕΛΕΦΟΝ ΓΚΕΛΝΤΙ... μπορεί κάποιος μεταγενέστερα να μου κλέψει το όνομα; Θα συνεχίσω ανά δεκαετία να ..αναβαφτίζομαι; Έτσι είναι τα τερτίπια στα χαζά υπουργεία μας...  Πιο απλά: Εγώ λέγομαι , ας πούμε COCA COLA..μπορεί κάποιος ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΟΣ ΝΑ βγει αύριο και να κάνει χρήση του ονομάτος μου.. επειδή ξέχασα να ανανεώσω στο μαλακισμένο υπουργείο το όνομά μου, τη φίρμα μου ;
Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ έχει μια τιμητική ,μοναδική παρουσία στην ελληνική δημοσιογραφία πλέον των 50 ετών. Κι αυτό είναι πανελληνίως γνωστό! ΄Ετυχε,  όταν ο επιλοχίας ενεπνεύσθη όναρ να... γίνει εκδότης πήγε στα τεφτέρια του Υπουργείου Εμπορίου...τα ξεφύλλησε και επειδή εμείς δεν κανάμε ανανέωση ιδιοκτησίας του τίτλου (ανά δεκαετία γίνεται)...αντε να θυμόμαστε! Ψήφισε, το φανταράκι υπέρ του τίτλου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ! Λίαν καλώς! Και πιο ΛΙΑΝ ΚΑΚΙΣΤΑ!
Όμως υπάρχει θέμα ηθικής από πλευράς του επιλοχία που άρπαξε τον τίτλο μας, επειδή έτσι του είπε ο δικηγόρος του! ( Ο τίτλος είναι κενός στο Υπουργείο Εμπορίου ...κι άρα, μπορείς να τον κλέψεις! Υιοθετήσεις!)
Φυσικά από τα στοιχεία που έχουμε ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΧΙΑΣ ..διέπρεψε ως δημοσιογράφος... Διότι η δημοσιογραφία είναι πάνω απ΄όλα ΦΑΝΤΑΣΙΑ!
Ο ατυχής επιλοχίας εκ Χαλκουτσίου Αττικής  δεν είχε καν την ελάχιστη  έμπνευση να υιοθετήσει κάποιον άλλον τίτλο... Άντε τώρα κα κάνει δημοσιογραφία...έστω και για χωριάτες! 

Π.Χ μπορούσε  να ονοματίσει την εφημερίδα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΗΤΗΣ ..ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΤΙΚΗΣ... ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ή ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ... ΠΑΣΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ-ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ!!...
Δεν το έκανε ο επιλοχίας εκ Χαλκουτσίου! Ε, τι να κάνουμε;... Αυτό το νιονιό είχε. Δεν είναι κακή η εφημερίδα του ...Συνοικιακή μεν... αλλά που σήμερα τη διευθύνει κάποια κορούλα του...Καλή η προσπάθειά τους...Δεν την αποτιμούμε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ασφαλώς....
Όμως ο τίτλος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ...σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!
Και τα παιδιά μας εμείς... δεν τα αφήνουμε
 σε ...παραμάνες! Τύπου...Χαλκουτσίου!
Χώρια που πρέπει να ξέρετε πως γενικά ο τίτλος ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα αποκλειστικά από μας! Και σήμερα απανταχού της χώρας υπάρχουν έντυπα με πολλές παραλλάγες του τίτλου μας! Μιμητικές ημών... αφού ακόμη και το γοτθικό λογότυπό μας -μοναδικό- έχει αντιγραφεί! ( στη Βοιωτία και στη Μεσσηνία π.χ.) 

Αλλά μόνον ο επιλοχίας από το Χαλκούτσι..αντέγραψε άνετα το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ! Και η πλάκα: Δεν ενοχλείται που κι εμείς είμαστε επίσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ...Ε, τι περιμένεις ευαισθησίες από ...επιλοχία σε θέματα Τύπου; Τι σκαμπάζει δα το φανταράκι από Τύπο;
Κι ασφαλώς θα μπορούσαμε να στραφούμε δικαστικά κατά του άρπαγος επιλοχία..Αλλά γιατί;...Είναι θύμα απλά του μαλάκα δικηγόρου του.. Δεν είναι ανέντιμος ο επιλοχίας! Απλά μόνον φάλτσος!
Ελπίζουμε πως οι αρπαχικά ζυνωνόμαοί μας στο Χαλκούτσι, θα θελήσουν να αναπροσαρμόσουν τον τιτλάκο της εφημερίδας τους ώστε να μην υπάρξουν παρασπονδίες... 
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου