Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΑΤΑΚΤΟΥΛΗΣ ΜΕΝ...ΑΛΛΑ...ΛΙΑΝ ...ΚΑΛΩΣ...Ο ΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΜΟΡΦΉ ΕΠΙ ΑΘΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ;. ΜΑ ΕΙΝΑΙ... ΓΕΡΩΝ!


akis

...ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΚΗΣ!!!
Σε σοβαρή κατάσταση εισήχθη το βράδυ στο Αττικό νοσοκομείο ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.
Νωρίτερα, σήμερα κατατέθηκε τέταρτη αίτηση αποφυλάκισής του πρώην υπουργού, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμόγια την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» από την προμήθεια εξοπλιστικών.

Ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισής του Λεωνίδας Κοτσαλής αναμένεται να προσκομίσει στους δικαστές το πόρισμα για τα προβλήματα υγείας του πρώην Υπουργού από το οποίο προκύπτουν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει .
Στο ιατρικό πόρισμα στο οποίο κατά πληροφορίες καταγράφεται η βεβαρημένη υγεία του κατηγορούμενου υπουργού και θα αποτελέσει έναν απότους βασικούς λόγους που θα στηρίξειτην επαναφορά του αιτήματος για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνηγόρου, Λ. Κοτσαλή, σήμερα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος «εξετάστηκε από τον Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρ. Κλωνάρη.
Η κατάστασης της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως αυτή εμφανίζεται σήμερα και τα αντίστοιχα συμπεράσματα καταγράφονται στο πόρισμα, το οποίο ο προαναφερθείς Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής συνέταξε και παρέδωσε στον Καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, πληρεξούσιο δικηγόρο του πρώην Υπουργού, με εντολή να το εγχειρίσει το ταχύτερο ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου