Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ... ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΥΛΙΚΆ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ... ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ...ΚΕΦΙΑ!


AX...NA ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!
ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ... ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!

Μίλα για το σινάφι σου,....

«Μη μιλάς μόνο για τους πολιτικούς, μου επισημαίνουν κάποιοι φίλοι σχολιάζοντας το κείμενο μου για τα θανάσιμα αμαρτήματα της πολιτικής. Και έχουν δίκιο. Αυτό που είναι αληθινά τολμηρό είναι να μιλάς για το δικό σου χωριό. Όλοι - και οι πιο δειλοί και οι πιο ανόητοι - έχουν «πολλά» να πουν για τα άσχημα του διπλανού χωριού. Μπορεί να είναι στην ίδια πλαγιά, να έχει τα ίδια νερά, αλλά είναι «κακός τόπος» και μπλα μπλα μπλα . Ας κάνω λοιπόν μια προσπάθεια να παρουσιάσω τα θανάσιμα αμαρτήματα του δικού μου χωριού, της δημοσιογραφίας. Μερικά είναι ίδια με τα αμαρτήματα της πολιτικής εξουσίας αλλά ας γίνω πιο συγκεκριμένος.

Η ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!


ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ από το ΕΥΡΩ! ΦΕΥΓΟΥΜΕ!…- Ετοιμάζει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τη ΔΡΑΧΜΗ ο Αλέξης Τσίπρας !

exomologisi-sok
foto2
Φεύγουμε. Απλά φεύγουμε. Τις λεπτομέρειες θα τις πληροφορηθείτε σύντομα…ΕΤΣΙ  ...ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ!...ΕΜΕΙΣ ΌΜΩΣ ,,,εχουμε ενστάσεις με τη μαλακια αυτη... εκτός κι αν  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ... κάνει την πολυπόθητη λαδια ...λόγω ...ΤΡΑΜΠ!
foto1
Ο Πολ Τόμσεν δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνείας στον Ελληνα δημοσιογράφο για τις προθέσεις του Ταμείου σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ... ΜΗΝΥΜΑ: 

 Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΜΑΣ  κ.ΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ,,,ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ  ΤΑΧΑ ΓΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!~       
ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ.
_____________________________________________________-
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου