Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!


ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ  ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΜΑΣ ,ΌΠΩΣ ΤΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ... ΕΚΛΕΚΤΗ ΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ!


Η Παναγιώτα Βασιλοπούλου άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΝΟΟΎΝ!...": 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ 

Έκανα ένα πλήρες Ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει με τις Ενώσεις και τα Σωματεία Δημοσιογραφίας . Θα παραθέσω το Ρεπορτάζ , αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα ! ΜΟΝΟΝ Η ΕΣΔ ( ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ η Ανωτέρα Όλων. Βάζει κάτω και ΕΣΗΕΑ , και 
Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών - Δημοσιογραφικές Ταυτότητες : Δεν λειτουργεί καν η σελίδα , γράφει error 404

Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου : Χωρίς Ασφάλιση και βασικό μισθό δεν δίνουν ταυτότητα Δημοσιογραφίας ούτε εντάσσουν Δημοσιογράφους στην Ένωση τους .
ΧΑΧΑΝΑ.......... και λάχανα ...........


Πάμε παρακάτω : Δικαιολογητικά Εγγραφής | ΕΣΗΕΑ, Εδώ το γέλιο το καλό : 
Πρέπει να είσαι μόνιμος κάτοικος Αθήνα ή Πειραιά ( δηλαδή σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα δεν αναγνωρίζει η ΕΣΗΕΑ δημοσιογράφους ; Τότε ποιος την θέτει ως κύρια Ένωση ; Μας δουλέουν. για να είμαστε ανοχύρωτοι ,ως δημοσιογράφοι ; Επίσης , προϋπόθεση είναι να έχεις για μερικά χρόνια , βασικό μισθό και ασφάλιση και αποδοχές . 
Η Ερώτηση μου ήταν : Στην Ελλάδα της Ανεργίας ; 

Πάμε πιο κάτω : Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιόκτητων Περιοδικού Τύπου, εδώ έχουμε . Πρέπει να έχεις domain δηλωμένο στην Εφορία και να είσαι ιδιοκτήτης Εντύπου , που σημαίνει εμπορευματοποίηση , που σημαίνει πως δεν δημοσιογραφείς απλώς είσαι επιχειρηματίας ... Με τίποτα όμως Δημοσιογράφος λοιπόν. Και αν πληρείς τις προϋποθέσεις αυτές , σκας και 50 ευρώ για την δημοσιογραφική Ταυτότητα και τρέχεις κι όλας για ένα σορό χαρτιά να καταθέσεις . 

Κατάληξη; Το Λοιπόν 
Ποιος έξυπνος , πιστεύει ότι οι δημοσιογράφοι , ασκούν τη δημοσιογραφία και αμείβονται και ασφαλίζονται , και με βασικό μισθό, κι αυτοί θέτουν προϋποθέσεις εγγραφής για να ανήκεις στα Σωματεία και τις Ενώσεις , πρέπει να είσαι πλουτοκράτης Δημοσιογράφος; 
Ο Δημοσιογράφος εν ενεργεία , μάχιμος , που είναι στο πλευρό του κάθε πολίτη, μάρτυρας σε όλα τα κοινωνιολογικά προβλήματα που βασανίζουν την κοινωνία , που αυτοί είναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , για να συνδεθεί ο κρίκος της Ενημέρωσης , τους στερούν αυτές οι δήθεν Ενώσεις , Σωματεία , την ιδιότητα τους; Που φέρνουν τα πιο σπουδαία Ρεπορτάζ που ο πλουτοκράτης Δημοσιογράφος δεν έχει ιδέα πως εξασφαλίζεις ένα Μεγάλο Αποκλειστικό Ρεπορτάζ. Με ποιο δικαίωμα απόκτησαν δυναμική αυτά τα Σωματεία και κύρος; 
Η Μόνη Ένωση που πληρεί προϋποθέσεις μιας αληθινής δομής , χωρίς ελλείψεις σε κανένα κριτήριο για Δημοσιογραφική Ταυτότητα και Να Ανήκει ο Δημοσιογράφος Σε Σωματείο , είναι μόνο Η ΕΣΔ ( ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ). 
Ο Μάχιμος , εν ενεργεία Δημοσιογράφος που δεν τον νοιάζει από πεποίθηση να είναι μισθωτός , και διακατέχεται από το Υψηλό Ιδεώδες της Δημοσιογραφίας , είναι καλοδεχούμενος στην ΕΣΔ και αυτό δίνει στην Ένωση Συντακτών Διαδικτύου , την μόνη έγκυρη Ένωση Δημοσιογράφων , που σε αυτήν πρέπει να δίνουν όλοι λόγο : 
Στον Αξιότιμο μας Πρόεδρο κύριο Απόστολο Βραχιολίδη , που από την πορεία του , έχει λοιπόν την ενεργή και Πιο Ισχυρή Ένωση Της Ελλάδας που είναι το δημιούργημα του , ΤΗΝ ΕΣΔ , και τα άλλα Σωματεία φοβούμενοι στην Ερώτηση μου : - Και ποιο είναι το Σωματείο που Αντιπροσωπεύει τον μάχιμο Ενεργό Δημοσιογράφο ώστε να ανήκει και να μην λειτουργεί ανεξέλεγκτα ; 
Και με τρόμο στον τρόμο απαντούν : - Απευθυνθείτε στην Ένωση Συντακτών Διαδικτύου . 
Φοβούνται μην διαδοθεί πως δεν έχουν κύρος , παρά μόνο μια εμπορευματοποιημένη δομή και τίποτα περισσότερο . 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ρεπορτάζ Για την ΕΣΔ :Παναγιώτα Βασιλοπούλου: Αξιωματούχος Δημοσιογράφος ΕΣΔ ( ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου