Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΒΑΣΙΚΑ ΤΡΑΜΠ(α) ...ΤΡΡΑΜΠΑΛΊΖΟΜΑΙ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!...ΙΔΟΜΕΝ και ο θεος βοηθος

Τραμπ: «Εχθροί των Αμερικανών» οι New York Times και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα

Τραμπ: «Εχθροί των Αμερικανών» οι New York Times και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε για ακόμη μια φορά εναντίον των μέσων ενημέρωσης, χαρακτηρίζοντας με χθεσινοβραδινή του ανάρτηση στο Twitter «εχθρούς των Αμερικανών» μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και τους New York Times.

«Τα παραπλανητικά ΜΜΕ (New York Times, NBC, ABC, CBS, CNN) δεν είναι δικοί μου εχθροί, αλλά εχθροί των Αμερικανών», έγραψε, χρησιμοποιώντας ξανά τον όρο «παραπλανητικά μέσα ενημέρωσης», (fake news media) τον οποίο έχει εισάγει στην καθομιλουμένη στις ΗΠΑ.




Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Τραμπ είχε προβεί σε μια αρχική ανάρτηση, στην οποία δεν αναφερόταν στους τηλεοπτικούς σταθμούς CBS και ABC, μιλώντας για «αηδιαστικά» μέσα ενημέρωσης. Διέγραψε γρήγορα το αρχικό του μήνυμα πριν αναρτήσει ένα νέο tweet συμπεριλαμβάνοντας και τους δύο επιπλέον «εχθρούς».



Σημειώνεται ότι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη στον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε κάνει λόγο για «ανεντιμότητα» του Τύπου, τονίζοντας ότι μιλάει απευθείας στους Αμερικάνους, καθώς και ότι «πολλοί δημοσιογράφοι της χώρας δεν λένε την αλήθεια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου