Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΌΜΩΣ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ...ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

Ενώ η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά, στην γειτονική Τουρκία ένα ογκώδες πλεονάζων ανθρώπινο δυναμικό που συσσωρεύεται στις δυτικές περιοχές, σύμφωνα με τα τελευταία άκρως ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία, αναζητά απεγνωσμένα ζωτικό χώρο. Παράλληλα εξελίσσεται βάσει οργανωμένου τουρκικού σχεδίου, όπως θα δούμε παρακάτω, η αλλοίωση του εγχώριου πληθυσμού με την εισροή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. 

Την δραματική αυτή απειλή της τουρκικής πληθυσμιακής εισβολής, καταδεικνύουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για τον πληθυσμό της δυτικής Τουρκίας, δηλαδή των περιοχών που βρίσκονται απέναντι από τα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι περιοχές αυτές της Τουρκίας παρουσιάζουν εκρηκτική πληθυσμιακή αύξηση και τα επόμενα χρόνια θα δημιουργήσουν κυριολεκτικά μια ανθρώπινη πλημμυρίδα που θα ανατρέψει κάθε δημογραφική ισορροπία και θα απειλήσει άμεσα την εθνική μας κυριαρχία. Έτσι, σύμφωνα με τους πινάκες που δίνει το ίδιο το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, ο συνολικός πληθυσμός της Τουρκίας από 76 εκατομμύρια που είναι σήμερα, το 2023 θα φτάσει τα 84.247.088. Ο πληθυσμός της Κωνσταντινούπολης από 14 εκατομμύρια που είναι σήμερα, το 2023 θα φτάσει τα 16.568.500. Ο πληθυσμός της Σμύρνης, του μεγαλύτερου τουρκικού λιμανιού στο Αιγαίο το 2013 θα φτάσει τα, 4.405.279. Ο πληθυσμός του Αϊδινίου, που βρίσκεται στην περιοχή του Αιγαίου ανατολικά της Σμύρνης, το 2023 θα φτάσει το 1.062.288. Ο πληθυσμός της Μούγλας απέναντι από την Ρόδο, που πριν από λίγες δεκαετίες ήταν μια ασημή κωμόπολη, το 2023 θα φτάσεις στις 964.591. Ο πληθυσμός της Προύσας το 2023 θα φτάσει τα 3.073.486. Το Ντενιζλί, που είναι επίσης στην δυτική Τουρκία, το 2023 θα έχει πληθυσμό 1.001.981. Η Μαγνησία, δίπλα από τις ακτές του Αιγαίου θα φτάσει το 2023 το 1.370.823. Το Κοτζαελί στην ασιατική ακτή της Κωνσταντινούπολης, θα έχει πληθυσμό 1.983.591. 

Αυτή η καλπάζουσα δημογραφική ανάπτυξη της Τουρκίας είναι σίγουρο πως θα έχει σοβαρότατες πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και βέβαια ιδεολογικές επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή μας. Αρκεί να αναλογιστούμε πως οι μελετητές υπολογίζουν ότι σε λίγα χρόνια η Τουρκία θα έχει πληθυσμό περίπου 100 εκατομμυρίων, με πλειοψηφία κάτω των 25 ετών. Ένας πληθυσμός που θα αναζητάει «ζωτικούς» χώρους επιβίωσης. Η παραπάνω κατάσταση σχετίζεται άμεσα και με τις εξελίξεις στον οικονομικό τομέα και εδώ ξεκινούν οι εκφραζόμενοι φόβοι πως αν η τουρκική οικονομία δεν επιτύχει ικανοποιητικούς ρυθμούς ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, οι νέοι της ή θα προσχωρήσουν μαζικά σε εξτρεμιστικά κινήματα, ή θα γίνουν παράνομοι μετανάστες, ή θα πυκνώσουν τις τάξεις της τουρκικής τρομοκρατίας και μαφίας, ή τέλος θα επιδιώξουν να πάνε προς τα δυτικά. Εδώ έγκειται και ο μεγάλος κίνδυνος να υπάρξει μια τεράστια ροή προς την Ελλάδα που σίγουρα θα προκαλέσει εκρηκτικά προβλήματα με άμεση απειλή για την εθνική κυριαρχία της χώρας. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της μαζικής μετακίνησης των πληθυσμών προς δυσμάς και όλο και πιο κοντά στα ελληνικά σύνορα, είναι η Κωνσταντινούπολη όπου, όπως αναφέρεται, σήμερα είναι μια πόλη «τέρας» με 14 εκατομμύρια κατοίκους. Η Κωνσταντινούπολη στις αρχές της δεκαετίας του εβδομήντα ήταν μια αναπτυσσόμενη αστική περιοχή με λογικό πληθυσμό περίπου 1,5 εκατομμύριο κατοίκους. Από τότε όμως και κυρίως μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και την ελληνοτουρκική κρίση, οι τουρκικές κυβερνήσεις αποφάσισαν να μετακινήσουν μαζικά πληθυσμούς από την Ανατολία προς την Κωνσταντινούπολη. Έτσι σήμερα, εν έτη 2016, σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία του «Κρατικού Ινστιτούτου Στατιστικής», μόνο το 37% των σημερινών κατοίκων της Κωνσταντινούπολης είναι γεννημένοι στην ιστορική Πόλη και από αυτούς οι γονείς των περισσότερων έχουν γεννηθεί εκτός της Πόλης. Το γεγονός αυτό δείχνει σε ποιο σημείο η ιστορική Βασιλεύουσα, η άλλοτε ένδοξη Πόλη, έχει μετατραπεί σε μια πόλη ξένων, σε μια πόλη επυλίδων, μεταναστών από την Ανατολία, σε πόλη λούμπεν προλεταρίων όπου τα εκατομμύρια άγνωστων μεταξύ τους τριγυρίζουν καθημερινά στους δρόμους, εκεί που άλλοτε είχε λάμψει η ελληνική παρουσία και ο ελληνικός βυζαντινός πολιτισμός. Οι περισσότεροι κάτοικοι της σημερινής Κωνσταντινούπολης είναι μετανάστες από την κεντρική και την ανατολική Μικρά Ασία, αλλά και από τον Πόντο και έρχονται στην Πόλη κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο για να βρουν μια καλύτερη τύχη. 

Παράλληλα με την αύξηση του πληθυσμού στις περιοχές που συνορεύουν με την Ελλάδα και με την προοπτική να ξεχυθούν στο μέλλον προς τα δυτικά, μια εξέλιξη η οποία βάζει «φωτιά» στην ήδη παρακμάζουσα δημοσκοπικά χώρα μας, είναι ένα τεράστιο σχέδιο μετακίνησης μουσουλμάνων λαθρομεταναστών προς την ελληνική επικράτεια, με κύριο στόχο την από την δεκαετία του ενενήντα αλλοίωση του ελληνορθόδοξου εγχώριου πληθυσμού. Έτσι εκτός από τον πραγματικό κίνδυνο της έλευσης εκατοντάδων χιλιάδων Τούρκων το πρόβλημα των ολοένα και αυξανομένης ροής λαθρομεταναστών κυρίως μουσουλμάνων, απειλεί πλέον ανοιχτά με ριζική αλλοίωση του εθνικοθρησκευτικού χαρακτήρα της Ελλάδας. Το πρόβλημα αυτό όμως παίρνει και μια διαφορετική διάσταση καθώς όπως αποκαλύπτεται και μάλιστα με πρόσφατα τουρκικά δημοσιεύματα, εμπλέκονται ακόμα και τουρκικές μυστικές υπηρεσίες στην διακίνηση και μεταφορά τους στην ελληνική επικράτεια. Τα σχέδια αυτά και την συμμετοχή στην εκτέλεση τους ακόμα και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αποκάλυψε πρόσφατα ένα φοβερό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας τουρκικής επιθεώρησης, Aksyon, (τεύχος Νο 1000, στις 3-9 Φεβρουαρίου 2014), όπου αποκαλύπτονταν ότι εκατοντάδας χιλιάδες λαθρομετανάστες προωθούνται από οργανωμένο κρατικό τουρκικό κύκλωμα στον ελληνικό χώρο. 

Αλλά εκτός από αυτή την οργανωμένη μετακίνηση συχνά φανατικών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών προς την ελληνική επικράτεια, έχουμε και ένα άλλο σημαντικό σχέδιο που έχει αρχίσει να εφαρμόζετε εδώ και χρόνια που είναι η συστηματική αλλοίωση του πληθυσμού της ελληνικής δυτικής Θράκης υπέρ των τουρκόφωνων μουσουλμάνων, σε συνεργασία με την «τουρκική» μειονότητα της Βουλγαρίας. Το σχέδιο αυτό άρχισε να εφαρμόζετε από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ενενήντα, όταν για πρώτη φορά είχαν ανοίξει τα σύνορα με την γειτονική Βουλγαρία όπου υπάρχει ένας πυκνός μουσουλμανικός και τουρκόφωνος πληθυσμός. Στην αρχή άρχισαν να έρχονται στην δυτική Θράκη τουρκόφωνοι μουσουλμάνοι σαν εποχιακοί εργάτες, για να εργαστούν κυρίως στα μουσουλμανικά αγροκτήματα, ενώ ακόμα και Έλληνες τους έπαιρναν στις εργασίες τους χωρίς να αναλογίζονται την επιδιωκόμενη δημογραφική αλλοίωση της περιοχής. Τα επόμενα χρόνια άρχισε συστηματική μετανάστευση τουρκόφωνων πληθυσμών από τις νότιες επαρχίες της Βουλγαρίας, όπως το Κιρτζαλί, (Το Κιρτζαλί θεωρείται σαν η πρωτεύουσα των Τούρκων της Βουλγαρίας), Σιούμεν, Τατάρ Παζαρτζίκ, κ.α. προς την δυτική Θράκη, καθώς τα συνοριακά εμπόδια περιορίζονταν όλο και περισσότερο. 

Όλα αυτά τα αποκαλυπτικά στοιχεία δείχνουν το μέγεθος του μεγάλου δημογραφικού μας προβλήματος, που ενέτειναν οι προδοτικές πολιτικές των τελευταίων ετών. Αν δεν συνετιστούμε να εφαρμόσουμε μέτρα όπως των χωρών Σουηδίας, Γερμανίας και άλλων που είχαν το ίδιο πρόβλημα, τότε οι συνέπειες θα είναι μη αναστρέψιμες και ο ελληνισμός σε λίγες δεκαετίες θα είναι αντικείμενο ιστορικής έρευνας, προς δόξα των μειοδοτικών και δοσίλογων πολιτικών μας. 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου