Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .................................



Τα θύματα Του Τροχαίου στη Θήβα 
ΤΟ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ .............
Μια Στιγμή και ...
Θρήνος ...................

Ο ΥΠΑΤΙΟΣ ΠΑΤΜΟΓΛΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ Facebook Του Ένα Γενναίο αποχαιρετιστήριο Μήνυμα 

  Ο Υπάτιος Με Την Αποστολία 


΄΄Η Αυλαία άνοιξε και το Δράμα , σοκάρει ....''






Ρεπορταζ Για Την ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ 
Σχόλιο Μου : Τα πιο Τραγικά Παιχνίδια , τα Παίζει η Ίδια η Ζωή..Και Κοστίζουν για Όλους Μας .......


Με την δημόσια και λιτή δήλωση του , ο Απόστολος Βακάκης , 
΄΄Ο Θεός μου ζητάει να διαχειριστώ
το αδιανόητο και να σώσω το αφόρητο...΄΄
ιδιοκτήτης της αλυσίδας των καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo:
΄΄Ο Θεός μου ζητάει να διαχειριστώ το αδιανόητο και να σώσω το αφόρητο...΄΄
λογικά συναισθήματα ενός πατέρα. Υπήρξε για πολλά χρόνια παντρεμένος με την περουβιανής καταγωγής, Εύη Γιατίλη, με την οποία και απέκτησε τα τρία παιδιά του, τη Χριστίνα, τη Σοφία και τον Γιώργο.
Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις κεντρικές αποθήκες του Jumbo στην Εθνική οδό γράφτηκε το τελευταίο κεφάλαιο του Γιώργου Βακάκη, αφού κόπηκε απότομα το νήμα της ζωής.




Η ζωή θέλησε να φύγει ο γιος του σαν ένα παιχνίδι της μοίρας που μόνο ειρωνεία κρύβει πίσω της, αν σκεφτεί κανείς πως τα αυτοκίνητα , δεν είναι πάνω στην άσφαλτο , όπως αυτά που πουλάνε ( τα παιχνίδια ) .Στην αληθινή μοιραία Porsche που έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ σε πάρκινγκ στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας προκαλώντας ένα φριχτό τροχαίο με συνολικά τέσσερις νεκρούς. Το Τραγικό συμβάν λοιπόν δεν είχε μόνο θύμα το γιο του Απόστολου Βακάκη , Γιώργο Βακάκη , αλλά και το φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο ,
αλλά , και μιας μητέρας και του τρίχρονου παιδιού της . Το χρονικό του τροχαίου , συνέβη όταν προς το ύψος εθνικής οδού , της Θήβας .

Δείτε το ανάλογο βίντεο όσοι ενημερώνεστε από εμάς , στο YouTube ,

https://www.youtube.com/watch?v=OXMNhN7JLZs

( Στο βίντεο βλέπετε στο πάρκινγκ στην άκρη της Εθνικής Οδού το σταθμευμένο όχημα με την μητέρα , Αποστολία και το μικρό τους, τρίχρονο Παύλο , και την μοιραία Porsche να φεύγει πλαγιομετωπικά , και να πέφτει με μεγίστη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημα )
Φωτογραφίες από το Πάρκινγκ
του Τραγικού Τροχαίου .

Το ζευγάρι , σταμάτησε σε πάρκινγκ της Εθνικής οδού . Ο σύζυγος Υπάτιος Πατμανόγλου , άφησε το όχημα του στην σωστή στάθμευση , κι εδώ είναι η τραγωδία , για να πάει στις τουαλέτες και στο σταθμευμένο αμάξι , ήταν μέσα η γυναίκα του Αποστολία 33 χρονών και ο γιος του τριών χρονών. 


Φωτογραφίες από το Πάρκινγκ
του Τραγικού Τροχαίου .
΄΄Λες Και το ένιωσα και πριν κατέβω της έδωσα  ένα φιλί ΄΄ Το Τραγικής μορφής θύμα και που έζησε να δει μπροστά στα μάτια του το τραγικό συμβάν , που όλη η Ελλάδα βλέπει σοκαρισμένη από τα βίντεο στις οθόνες των δελτίων , είναι ο μεγαλόψυχος και γενναίος σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του τρίχρονου παιδιού .
Συγχαρητήρια για το σθένος της ψυχής του , έχει αφήσει την Ελλάδα Άφωνη με την γενναιότητα του. Η έρευνα για τις αιτίες του ατυχήματος που διεξάγεται θα ρίξει Φως στο τι , και πως συνέβη το ατύχημα .
Η κηδεία μητέρας Αποστολίας  και παιδιού τους Παύλου θα γίνει αύριο και στο φέρετρο μητέρα και γιος είναι μαζί . Όπως θέλησε η μοίρα. 



'' Η Αυλαία Άνοιξε και η ζωή επέλεξε να είναι Δράμα ''

ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ :  Όποιο Κι αν Είναι τελικά το Πόρισμα , Κανείς τους, δεν Γυρίζει Πίσω ................................

( Εμείς σας παραθέτουμε τα γεγονότα )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου