Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ε ...ΡΕ ΤΙ ...ΣΚΑΡΩΝΕΙ Η ΜΟΙΡΑ



Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΚΑΚΗΣ... ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΘΡΗΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ... 
Πρώτα απ’ όλα θα σας κάνουμε μια φοβερή αποκάλυψη που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.
Ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Ελλάδας ο Απόστολος Βακάκης, ενημερώθηκε για τον θάνατο του παιδιού του και για το δυστύχημα βλέποντας το βίντεο στην τηλεόραση! Διαβάστε παρακάτω.

Το βίντεο της πρόσκρουσης που διέρρευσε στην τηλεόραση σχεδόν 2 ώρες μετά το φοβερό δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο 5 ανθρώπων έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και έχει διαταχθεί έρευνα για την διαρροή του απορρήτου υλικού από τις κάμερες της εθνικής οδού!
Όπως και να το δούμε είναι τραγικό μια οικογένεια να βλέπει σε πανελλαδικό δίκτυο το παιδί τους να παθαίνει πριν καν χτυπήσει το τηλέφωνο από την αστυνομία για την επίσημη ενημέρωση!
Δυστυχώς στην περίπτωση του κυρίου Βακάκη αυτό έγινε…
Είδε ο άνθρωπος πρώτα το βίντεο στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο άκουσε τις πληροφορίες για 2 παιδιά νεκρά που ήταν στην μοιραία πόρσε και μετά ενημερώθηκε από τις αρχές. Αν η πληροφορία μας στο Youweekly.gr είναι σωστή απλά μιλάμε για τραγικό σφάλμα της αστυνομίας.
Εμείς στο Youweekly.gr πήραμε τηλέφωνο στα γραφεία της εταιρείας jumbo του κυρίου Βακάκη και μιλήσαμε με έναν άνθρωπο από τους στενότερους συνεργάτες του επιχειρηματία:
«Παιδιά ο άνθρωπος έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. Είναι σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που του έχει συμβεί. Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο που έδωσε την άδεια του να πάρει το παιδί το αυτοκίνητο και να πάει στην Αράχωβα. Ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια έχει κυριολεκτικά καταρρεύσει τι άλλο να σας πω είμαστε όλοι συγκλονισμένοι» είπε και συνέχισε: «Και να σας πω και κάτι άλλο ο Γιώργος ήταν ένα μετρημένο παιδί. Καλό και σοβαρό παιδί χωρίς χλιδές και πλούτη όπως γράφουν. Ζούσε με έναν μισθό που του έδινε ο πατέρας του για να τελειώσει τις σπουδές του. Όλα τα άλλα που γράφονται είναι ψευτιές…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου