Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Η λύση στην Συριακή κρίση είναι αποτέλεσμα της Ρωσικής διπλωματίας και της Ρωσικής στρατιωτικής μηχανής


Πιθανότατα έχει παρατηρηθεί από πολλούς εξ ημών και υμών ότι το τελευταίο διάστημα τα σιωνιστικών συμφερόντων ΜΜΕ της Ελλάδας αλλά και της υπόλοιπης Ευρώπης έχουν παύσει να αναφέρονται στην Συρία. Ξαφνικά έχουν σταματήσει να ανησυχούν για τους αμάχους στα εναπομείναντα πεδία συγκρούσεων και γενικώς δίδεται η εντύπωση ότι η συριακή κρίση πλέον δεν υφίσταται.


Η λύση στην Συριακή κρίση είναι αποτέλεσμα της Ρωσικής διπλωματίας και της Ρωσικής στρατιωτικής μηχανής
Τα τουρκοκάναλα που έχυναν ποταμούς δακρύων για τους συμμάχους των τζιχαντιστών στο Χαλέπι και σε άλλες περιοχές της Συρίας, σχεδόν ακαριαία κατάπιαν την γλώσσα τους, ενώ οι γνωστοί δημοσιογράφοι-εκπρόσωποι της Παγκοσμιοποίησης δεν αναφέρονται πλέον στα «ηρωικά» κατορθώματα των ισλαμοσυμμοριτών, την προπαγάνδα των οποίων πιστά υπηρέτησαν τα τελευταία 6 χρόνια.

Γιατί άραγε σταμάτησε το ενδιαφέρον όλων αυτών για την Συρία; Η απάντηση είναι απλή. Διότι τα αφεντικά τους έχασαν τον πόλεμο. Η μόνη είδηση που κατάφεραν να εκστομίσουν τις τελευταίες ημέρες για την Συρία είναι αυτή της έναρξης των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων στην πρωτεύουσα του Καζακστάν Αστάνα με την συμμετοχή της Ρωσίας και βέβαια χωρίς εκπροσώπους από τις ΗΠΑ, την Βρετανία, την Γαλλία, την ΕΕ και την Σαουδική Αραβία. Εννοείται και χωρίς την εκπροσώπηση των σουνιτών-βαχαμπιστών τρομοκρατών.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν παντοιοτρόπως να υποβιβάσουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες στην Αστάνα, συνομιλίες από όπου προκύπτει η κυριαρχία του Άσαντ στην Συρία και πιθανώς, όπως έχει προτείνει η Μόσχα, η ομοσπονδοποίηση των κουρδικών περιοχών στα τουρκοσυριακά σύνορα.
Εάν οι συνομιλίες έχουν αίσιο τέλος τότε αυτό θα είναι ένα ηχηρό χαστούκι για την διπλωματία της λεγόμενης Δύσης και για την φήμη της. Η ειρηνική λύση στην κρίση της Συρίας θα σημάνει και τον πλήρη εξοστρακισμό των τρομοκρατών από τα εδάφη της Συρίας, ταυτόχρονα θα σηματοδοτήσει και τον θρίαμβο της ρωσικής διπλωματίας και της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής.
Δεν μπορούμε να προκαταβάλλουμε το αποτέλεσμα των συνομιλιών στο Καζακστάν. Ακόμη όμως και αν αποτύχουν, τότε οι κυβερνητικές δυνάμεις του Άσαντ και η Ρωσία θα συνεχίσουν να βομβαρδίζουν και να εξολοθρεύουν τους κανιβάλους τζιχαντιστές χωρίς έλεος. Μονά-ζυγά κερδίζει ο Άσαντ και οι σύμμαχοι του Μόσχα, Τεχεράνη και Χεζμπολάχ.
Γ. Λιναρδής
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου