Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΉΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΈΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΊΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΎ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΎ ΜΕ ΜΊΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΉ ΤΕΛΕΤΉ ΛΉΞΗΣ

 Δημοσίευση: 27 Φεβ 2017 11:24 
Έπεσε η αυλαία του πατρινού καρναβαλιού με μία φαντασμαγορική τελετή λήξης
Με μία φαντασμαγορική τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο μόλο της Αγίου Νικολάου έπεσε η αυλαία του πατρινού καρναβαλιού, του 2017.
Η τελετή ξεκίνησε με ένα 20λεπτο μουσικό πρόγραμμα σε ρυθμούς λάτιν, σάμπας, τζαζ και ντίσκο από την 35μελή ορχήστρα πνευστών «Πατρεύς».
Στην συνέχεια οι παρουσιαστές της τελετής, η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή και ο ηθοποιός Γιώργος Λογαράς, αφού πρώτα υποδέχθηκαν τους χιλιάδες καρναβαλιστές και τους θεατές, στην συνέχεια κάλεσαν τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη να κηρύξει τη λήξη του πατρινού καρναβαλιού του 2017.

Ο Eλληνισμός της Βορείου Ηπείρου εκπέμπει SOS
Γράφει η Κωνσταντία Νάτσιου
Έως το έτος 1913, ολόκληρη η Ήπειρος αποτελούσε μία ενιαία γεωγραφική ενότητα. Μετά το τέλος των Βαλκανικών Πολέμων (1913-1914), οι Μεγάλες Δυνάμεις, με τη Συνθήκη του Λονδίνου, αναγνώρισαν την Αλβανία ως ανεξάρτητο κράτος και επιδίκασαν σε αυτή (Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας 1913) το βόρειο τμήμα της Ηπείρου. Ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας, Ελευθέριος Βενιζέλος, δεν αποδέχτηκε αρχικά την απόφαση αυτή και αρνήθηκε να παραχωρήσει την περιοχή, στην οποία κατοικούσε αμιγώς ελληνικός πληθυσμός. Το επόμενο όμως έτος και παρά τις νικηφόρες μάχες του ελληνικού στρατού που προέλαυνε στα εδάφη της Βορείου Ηπείρου, αναγκάστηκε να επιλέξει την αναγνωρισμένη ελληνική κυριαρχία επί των νήσων του Αιγαίου αντί αυτής της Βορείου Ηπείρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ...


Ο φίλος  δρ. Aλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr ..ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!


Καλό λοιπόν θα ήταν να γνωρίσουμε απλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, για να προλάβουμε την μέθη. Αν πάλι δεν τα καταφέρουμε ας δούμε τι να κάνουμε, για να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα της.

ΠΡΟΣΟΣΧΗ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!

Posted: 25 Φεβρουαρίου 2017
του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D., medlabnews.gr
Ψωνίζοντας και τρώγοντας τα σαρακοστιανά εδέσματα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Αν ξαφνικά μετά τα νηστίσιμα εδέσματα αισθανθείτε λίγο...περίεργα, είναι πιθανόν να έχετε πάθει τροφική δηλητηρίαση. H καλύτερη θεραπεία της τροφική δηλητηρίασης είναι η πρόληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου