Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Βρε μ΄αυτές τις δοτές συνεργασίες της ΔΕΗ... πολλά μπουμπούκια ...ανθουν!


Μεγάλη πιθανή εξαπάτηση καταναλωτών της ΔΕΗ!!- ΠΡΟΣΟΧΗ...!!!

Ο ΑΤΥΧΗΣ ...ΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΔΕΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΗ....
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ... ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΈΛΕΙΠΕ ΕΝΑ ..ΚΑΛΩΔΙΟ ...ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 35 EYRO...ΠΟΝΗΡΕΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΈΨΑΞΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ... ΚΙ ΑΝΑΚΆΛΥΨΕ... ΟΤΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ...ΗΤΑΝ ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ "ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε" ...η οποία όμως δεν είχε γραφεία ...ούτε τηλέφωνα ...ΣΤΑ ΧΩΡΆΦΙΑ  που έγραφε το χαρτί.... οιυ του παρέδωσε!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΑ 
ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ...




Ξαφνικά μου είπε:....



Πολύ ύποπτα πράγματα και τονίζω ότι τέτοιου είδους συμφωνίες με παραποιημένα ή ελλειπή στοιχεία του ενός ή του άλλου συμβαλλομένου είναι καθόλα παράνομα!
Σας εφιστώ την προσοχή! Ποτέ και για κανένα λόγο δεν πληρώνουμε την εταιρεία τοξότης (μέσω της ΔΕΔΔΗΕ) η οποία σε χαρτί που μας ζητάει λεφτά έχει μη αληθή στοιχεία!!!συμβαλλομένου είναι καθόλα παράνομα!
Σας εφιστώ την προσοχή! Ποτέ και για κανένα λόγο δεν πληρώνουμε την εταιρεία τοξότης (μέσω της ΔΕΔΔΗΕ) η οποία σε χαρτί που μας ζητάει λεφτά έχει μη αληθή στοιχεία!!! 

ε ότι δεν μπορεί να κάνει την εγκατάσταση γιατί ο ηλεκτρολόγος στην έκθεση του αναφέρει ότι η παροχή μου ειναι 3x10mm αλλά η στα ρολόγια καταλήγουν καλώδια 2x10mm και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να δηλώσει την εγκατάσταση με έλλειψη και ότι θα πρέπει να πάω να πληρώσω πρόστιμο 30€ στην ΔΕΔΔΗΕ (για λογαριασμό τους, αυτό δεν το είπε μια και είχε ήδη πει ότι ηταν υπάλληλος της ΔΕΗ) και ή να αλλάξω την έκθεση του ηλεκτρολόγου να γράφει 2x10mm ή να κάνω την εγκατάσταση της παροχής με καλώδια 3χ10mm! Με έβαλε και υπέγραψα το δελτίο ελλείψεων και έφυγε! Έτσι λοιπόν αφού έφυγε παρατήρησα ότι το χαρτί έλεγε "ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" έκανα μια έρευνα για τον ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. με το τηλέφωνο και την διεύθυνση που έχει στο συμβόλαιο! Όπως θα παρατηρήσετε το συμβόλαιο έχει 9ψήφιο τηλέφωνο ενώ τα τελευταία 15 χρόνια τα τηλέφωνα της Αττικής είναι 10ψήφια! Έβαλα την διεύθυνση στο Google maps να μου βγάλει που είναι και είδα ότι είναι ένα χωράφι με ελιές σε ένα στενό δρόμο στις Αχαρνές και στον δρόμο πουθενά η διακριτική ταμπέλα ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε.! Ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα ότι υπάρχει εταιρεία Τοξότης Α.Ε. η οποία είναι στην Νέα Σμύρνη με άλλο τηλέφωνο και φυσικά άλλη διεύθυνση! Επικοινώνησα μαζί τους και είπα ότι είμαι δημοσιογράφος και ρωτούσα στοιχεία για την εταιρεία και αν ήταν ανάδοχος εταιρεία για εργασίες της ΔΕΗ. Είχαν εριστικό ύφος με αποτέλεσμα να μου πει η τηλεφωνήτρια να τελειώνω γρήγορα γιατί θα έχει πολλές γραμμές στην αναμονή!!! Ζήτησα προϊστάμενο τους αλλά δεν ήταν εκεί και μου είπε να κάνω καταγγελία στην ΔΕΔΔΗΕ! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου