Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Ε...ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗς ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ...ΔΕΝ ΣΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!.

Οι Γονείς του Νέου Ικονίου Περάματος απαντούν στον απολυταρχισμό της κυβέρνησης: Μαζική αίτηση μετεγγραφής των παιδιών τους για να τα σώσουν από τον κίνδυνο!


Συνεχίζουν την αντίστασή τους οι γονείς του Περάματος απέναντι στον απολυταρχισμό της κυβέρνησης των ανθελλήνων, οι οποίοι με το «έτσι θέλω» και παρά την με 86 – 0 ψηφοφορία των γονέων αποφάσισαν να βάλουν «προσφυγόπουλα» στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο του Νέου Ικονίου Περάματος.


Οι Γονείς του Νέου Ικονίου Περάματος απαντούν στον απολυταρχισμό της κυβέρνησης: Μαζική αίτηση μετεγγραφής των παιδιών τους για να τα σώσουν από τον κίνδυνο!
Έτσι αφότου μάθανε ότι η βούλησή τους να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τα όσα θα επακολουθήσουν θα απαντηθεί από την «πρώτη φορά αριστερά» με ΜΑΤ και χημικά, οι 115 από τους συνολικά 120 γονείς του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου υπέβαλλαν αίτηση μετεγγραφής για να μεταφέρουν τα παιδιά τους μακριά από τον κίνδυνο.

Έτσι πλέον μπορούμε να πούμε ότι η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, με την συμπαράσταση Πασόκ – Νέας Δημοκρατίας και των υπολοίπων κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, κλείνουν σχολεία για τα Ελληνόπουλα και τα μετατρέπουν σε σχολεία λαθρομεταναστών.
Και όλος αυτός ο απολυταρχισμός επειδή τα κονδύλια που δόθηκαν για την δημιουργία δομών εκπαιδεύσεως μέσα στα hot spot τα έφαγαν κάποιοι επιτήδειοι στις ΜΚΟ και η κυβέρνηση καλύπτει το σκάνδαλο, προφανώς με το... αζημίωτο.
Η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται στον δίκαιο Αγώνα των Ελλήνων Γονέων για τα παιδιά τους και καταγγέλλει σε όλους τους τόνους τον απολυταρχισμό των δήθεν «δημοκρατών», οι οποίοι δεν σέβονται την με καθολική ψηφοφορία απόφαση των Γονέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου