Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΔΕΣ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΑΗΔΙΑΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ… ΓΥΡΙΣΤΗ – Πως «απάντησε» ο Κοντομηνάς στον Λαζόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)



Στην πρώτη σειρά του
θεάτρου βρέθηκε ο Πρόεδρος του Alpha για να χειροκροτήσει τον γνωστό ηθοποιό, παρά την όποια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ τους τους τελευταίους μήνες.
Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε λαμπερή πρεμιέρα, το βράδυ της Δευτέρας, στο θέατρο Γκλόρια, για την παράσταση «Αποχαιρετιστήριο Δείπνο». Καλλιτέχνες και άνθρωποι της τηλεόρασης τίμησαν τον ηθοποιό. Ήταν όμως μία παρουσία που τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων… Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ανάμεσα στους θεατές της παράστασης!

Ο Πρόεδρος του Alpha κάθισε στην πρώτη σειρά του θεάτρου και καταχειροκρότησε τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έδωσε με αυτόν τον τρόπο την απάντησή του σε όλες τις φήμες των τελευταίων μηνών που θέλουν να είναι στα μαχαίρια με τον γνωστό ηθοποιό.
Συνεχίζει στον Alpha ο Λαζόπουλος
«Δεν μου αρέσουν καθόλου οι πρεμιέρες από το άγχος. Μπορεί να πέσει το βλέμμα σου σε κάποιον που σε ξέρει και δεν είναι ωραίο. Με δικούς μου ανθρώπους δεν μπορώ καθόλου αν πέσει το βλέμμα, δεν μπορώ να παίξω», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στους δημοσιογράφους. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν έκανε κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους, αλλά η παρουσία του στην πρεμιέρα τα είπε όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου