Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΒΡΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ...!

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ! ΛΕΣΒΙΑ... ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΤΗΣ-ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ),ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Η ΕΊΔΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ 2015, ΑΛΛΆ ΌΣΟ ΤΗ ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ ΤΌΣΟ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑ'ΙΝΕΙ ΤΟ ΑΊΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ, ΤΌΣΟ ΣΕ ΚΟΛΆΖΟΥΝ ΑΝΏΜΑΛΟΙ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΈΝΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΎΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ! ΔΕΊΤΕ ΜΙΑ... ΕΠΊΣΚΟΠΟ-ΛΕΣΒΊΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΉΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΊΑ, ΤΙ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ: ΤΗΝ ΑΦΑΊΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΎ ΓΆΡΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΩΝ!

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

NEA ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΤΑΜΠΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΧΩΡΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ...

ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.


ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡ-ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑ!

Απίστευτο! Η κυβέρνηση όχι μόνο δέχθηκε το Υπερ-Ταμείο που της επέβαλε το Βερολίνο αλλά με τροπολογία που κατέθεσαν χθες οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ψηφίστηκε, του δίνουν και αρμοδιότητες υπεράνω της εθνικής νομοθεσίας.
Δηλαδή, το εξουσιοδοτούν να προχωράει στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας χωρίς να...
Η Χρυσή Αυγή στον Βοτανικό ενάντια στο ισλαμικό τέμενος - ΒΙΝΤΕΟ
Με αφορμή την επέμβαση της αστυνομίας στο Βοτανικό οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος συνοδεία στελεχών του κόμματος μετέβησαν στον χώρο και κατήγγειλαν την κυβερνητική ανοχή στα παράνομα ισλαμικά τζαμιά και το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδος που προωθούν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία.
Ακολουθεί το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης:  https://www.youtube.com/watch?v=WQTXLCP_oU0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου